Lähihoitajan kesätyöt - Kustavin kunta

Tervetuloa töihin kotihoitoon ja palveluasumiseen!

Kustavin kunnan vanhuspalvelut hakee lähihoitajia ja alan opiskelijoita monipuolisiin työtehtäviin. Hakuaika on 19.11.2019-10.01.2020. Työt sijoittuvat pääosin toukokuulle-syyskuulle 2020.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn vanhustenhuollon yksiköissä. Kotihoidossa työ on kaksivuorotyötä ja ajokortti on välttämätön. Tehostetussa palveluasumisessa työ on kolmivuorotyötä. Yksilöithän hakemuksessasi, millaisesta työstä olet kiinnostunut.

Toimit työssäsi asiakaslähtöisesti ja hoitajana koet tärkeänä asiakkaan voimavaralähtöisen toimintakykyä ja arjen aktiivisuutta tukevan työotteen. Olet aidosti kiinnostunut ikääntyneiden ja monisairaiden asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta ja kuntoutuksesta. Edellytämme sinulta ikäihmistä kunnioittavaa asennetta, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä tiimityöskentelyyn ja sitoutumista asiakaslähtöiseen työotteeseen.

Työsuhteeseen haetaan Kuntarekryn kautta sähköisellä hakulomakkeella, jonka jälkeen otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden sekä työ- ja tutkintotodistukset.

Lisätietoja

http://www.kustavi.fi

Tutustu työnantajaan

Sosiaalijohtaja Tatu Ujula, 0503388351

Kustavin kunta
Osoite: Keskustie 7, 23360 Kustavi

Tule upeaan Kustaviin, saariston syliin! Kustavin kunta on tehnyt suunnitelmallisesti työtä kunnan kehittämiseksi. Tarjosimme Suomessa ensimmäisenä kuntana maksuttoman varhaiskasvatuksen ja haluamme myös kehittää ikäihmisten palveluja.