Lähihoitajan määräaikainen sijaisuus - Naantalin kaupunki

Naantalin kaupungin hoito- ja vanhuspalveluiden tehtäväalueella on haettavana

lähihoitajan määräaikainen sijaisuus.

Ensisijainen sijoituspaikka: Myllynkiventie muistikoti Alli

Naantalin kaupungin Myllynkiventien muistiyksikköjä on kolme, jotka ovat tehostetun palveluasumisen tiimejä (yhteensä 54 asukasta). Haemme lähihoitajan pitkäaikaista sijaista seuraavaan tehtävään:

Haemme ammattitaitoiseen ja aurinkoiseen joukkoomme osaavaa lähihoitajaa 16 - paikkaiseen muistikoti Allin tiimiimme. Kaipaatko monipuolista ja haasteellista tehtäväkenttää, jossa korostuu asukkaan voimavarojen tukeminen. Toivomme reipasta työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä organisointikykyä.

Sijaisuus on kolmivuorotyötä. Työsuhde alkaa toukokuussa 2021 tai sopimuksen mukaan ja ovat vähintään 5.9.21 asti tai pidempään. Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaavaa tutkinto (272/2005, 8§). Mahdollisuus myös oppisopimukseen, jos lähihoitajaopintoja on suoritettuna 2/3. Edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Hakemukset tulee toimittaa ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi.
Lisätietoja: palvelukodin johtaja Nina Tulonen p. 040 6619256 tai sairaanhoitaja tiimivastaava Anna-Riikka Johansson p. 040 1823 673
Työsuhde alkaa toukokuussa 2021 tai sopimuksen mukaan ja on vähintään 5.9.21 asti tai pidempään.
Haku päättyy: 11.4.2021 klo 15.

Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoito- ja vanhuspalvelut, Ryhmäkodit
Osoite: Naantali, 21100 Naantali

Naantali – paras paikka elää, viihtyä ja tehdä työtä. Naantalin kaupunki on kasvava ja vetovoimainen 19000 asukkaan saaristokaupunki, jossa työskentelee noin 1300 työntekijää. Naantalin kaupunki on savuton työpaikka.

Naantalin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat