Lähihoitajan määräaikainen työsuhde - Kangasalan kaupunki

LÄHIHOITAJAN MÄÄRÄAIKAINEN TYÖSUHDE 31.12.2020 asti

Kangasalan sosiaali- ja terveyskeskukseen haetaan lähihoitajaa Kangasalan Kaupunginsairaalan osastolle. Edellytämme valmiutta kolmivuorotyöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin

Arvostamme asiakassuuntautuneisuutta sekä kehittämismyönteistä työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.
Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. valitulta edellytetään tartuntalain 48 § edellyttämää rokotesuojaa. Valitulta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, KIPU, PKV) hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä

Kaupunginsairaala toimii opetussairaalana.

Kangasalla 31.08.2020

Kangasalan kaupunginsairaala
vs.hoitotyön johtaja

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitajan sijainen Mika Äijö 044 4314918

Kangasalan kaupunki
Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.

Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka