Lähihoitajan määräaikaisuus, Inari

Hakuaika päättyy  9.8.2024 15:00

Pohjoisen Lapin alueen vammaispalvelut etsii lähihoitajia asumispalveluihin Ivaloon!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule lähihoitajaksi Lappiin!

Lapin hyvinvointialueella on haettavana 2 paikkaa Kaamosrannan ryhmäkodissa Ivalossa ajalle 1.9.2024-30.9.2025.

Työhön kuuluu eri ikäisten kehitysvammaisten asiakkaiden hoitoa, ohjausta ja tukemista ympärivuorokautisessa tehostetun palveluasumisen yksikössä. Kaamosrannan ryhmäkoti on 10 paikkainen asumisyksikkö ja lisäksi Kaamosrannassa on 1 tilapäishoitopaikka. Kaamosrannassa osallistut asukkaiden päivittäiseen hoito- ja ohjaustyöhön.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto, soveltuva AMK tutkinto tai muu vastaava tutkinto. Alan opiskelijat huomioidaan. Hakijoilta toivotaan työkokemusta kehitysvamma-alalta ja edellytetään kuntouttavaa työotetta, asiakkaan itsemääräämisoikeutta sekä osallisuutta kunnioittavaa/tukevaa asennetta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, sekä halua kehittyä ja kehittää toimintaa. Lisäksi asukkaiden viriketoimintaan toivotaan erityistä innostusta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2 410,50€/kk.
Noudatamme kolmen (3) kuukauden koeaikaa. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Lisäksi valitun henkilön tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3§:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa 9.8.2024 klo 15:00 mennessä!


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

28.6 - 15.7.2024 Vastuuyksikkö johtaja Marja Ilpala puh. 040 526 9984, marja.ilpala@lapha.fi

5.8 - 9.8.2024 Palveluvastaava Terhi Klemettilä puh. 0400 729 806, terhi.klemettila@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan