Lähihoitajan pitkäaikaissijaisuuksia - Kemiönsaaren kunta

Haemme lähihoitajaa joka on kiinnostunut työskentelemään ikäihmisten palvelujen parissa. Toivomme, että olet vastuullinen ja empaattinen tiimityöskentelijä, jolla on myönteinen elämänasenne.

Tarjoamme ympärivuorokautista hoitoa ja palvelua ikääntyneille. Työtiimimme muodostuvat toimintaterapeutista, sairaanhoitajista, lähihoitajista ja hoiva-avustajista. Tavoitteenamme on mahdollistaa hyvä elämä Almakodin asukkaille.

Olemme joustava työnantaja. Voit työskennellä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti tai vain tiettyinä kuukausina. Teemme parhaamme, jotta työt saadaan sovitettua sekä sinulle että meille sopivaksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Otamme sinuun yhteyttä viikon kuluessa hakemuksen jättämisestä.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tai perushoitajan tutkinto sekä toisen kotimaisen kielen erinomainen taito ja toisen kotimaisen kielen hyvä tai tyydyttävä taito. Palkkaus KVTES:in mukaan. Valitun on esitettävä hyväksyttävä terveystodistus.

Työtehtävät vaativat, että tartuntatautilain 1227/2016, 48§ mukainen rokotussuojasi on kunnossa.

Tutustu työnantajaan

Esmies Heidi Abrahamsson, heidi.abrahamsson@kimitoon.fi, puh. 0406646436

Peruspalveluosasto
Osoite: Kemiönsaari, 25700 Kemiö

Kemiönsaari on dynaaminen 6 700 asukkaan kaksikielinen saaristokunta. Teemme yhdessä töitä elinvoimaisen kunnan ja hyvinvoivien kuntalaisten hyväksi. Uskomme avoimeen, aktiiviseen ja kehittävään työympäristöön. Henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeä asia, ja noin 600 työntekijäämme antavatkin vuosittain korkean arvosanan työviihtyvyydestä.

Kemiönsaaren kunta - Savuton työpaikka