Lähihoitajan/ sairaanhoitajan sijaisuuksia - Euran kunta

Euran kunnan ikäihmisten tehostetun asumispalveluiden yksiköissä on tarjolla eri mittaisia sijaisuuksia lähihoitajille ja sairaanhoitajille kevään ja kesän ajaksi. Myös opiskelijat huomioidaan.

Jos sinulla on pilke silmäkulmassa sekä suuri sydän ja teet hoitotyötä avoimin mielin ja olet halukas oppimaan uutta, olet etsimämme henkilö. Arjessamme korostuu asukkaiden omatoimisuuden tukeminen, arvokkaat ja mielekkäät päivät

Palkkaus on sovellettavan kunnallisen sopimuksen ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Edellytämme tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Voit lähestyä meitä mieleiselläsi tavalla: sähköposti, soitto, whatsapp, instagram: leppoisaarki

Euran kunta on savuton työyhteisö.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Tutustu työnantajaan

Asumispalveluiden esimies Mari Pirinen, puh. 044 422 4267 tai mari.pirinen@eura.fi
Asumispalveluiden esimies Suvi Seikola puh. 044 422 4386 tai suvi.seikola@eura.fi

Euran kunta, Perusturvapalvelut, Vanhusten ja vammaisten palvelut, Palveluasuminen, Palvelukodit Suvanto, Tolppamäki, Osmanrinne ja Viljavainio
Osoite: Terveystie 3, 27510 Eura

Eura on n. 12 000 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.

Euran kunta - Savuton työpaikka