Etsimme sinua monipuolisesta ja vaihtelevasta työstä kiinnostunut lähihoitaja. Tule meille työskenteleemään ikäihmisten parissa erilaisissa tehostetun palveluasumisen yksiköissä. Meiltä löytyy sinulle lyhyempiä ja pidempiä sijaisuuksia.

Hulvelan palvelukeskus on palvelukokonaisuus, johon sisältyvät ennaltaehkäisevät palvelut, senioriasuminen 92 asuntoa sekä tehostettu palveluasuminen 74 paikkaa.
Hulvelan palvelukeskuksen tavoitteena on tukea asiakkaan toimintakykyä ja elämänhallintaa siten, että hän voi asua mahdollisimman pitkään omassa kodissaan. Palvelut kohdentuvat ensisijaisesti paljon hoitoa ja huolenpitoa tarvitseville ikäihmisille ja pitkäaikaissairaille, jotka eivät selviydy jokapäiväisistä toiminnoistaan ilman apua.

Pätevyysvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan lähihoitajan perustutkinto tai aikasempi vastaava pätevyys. Myös opiskelijat, joilla on vähintään 90 opintopistettä huomioidaan.

Tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja vaaditaan.

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

https://www.raisio.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/ikaihmisten-palvelut

Tutustu työnantajaan

Oh Satu Jätinvuori p. 044 7971 262 tai satu.jatinvuori@raisio.fi
Vs. Aoh Mari Järvinen p. 044 7971 153 tai mari.jarvinen@raisio.fi

Hulvelan palvelukeskus
Osoite: Hulvelankatu 20, 21200 Raisio

Raision kaupunki on kasvun paikka: lähes 25 000 asukkaan ja 1500 yrityksen kotikaupunki ja 1400 ihmisen työpaikka Turun seudulla. Tervetuloa!

Sinulle suositellut työpaikat