Oletko kiinnostunut työskentelemään ikäihmisten parissa? Tule monipuoliseen palvelukeskukseemme tekemään eripituisia sijaisuuksia senioriasumiseen tai tehostettuun palveluasumiseen.

Hulvelan palvelukeskus on palvelukokonaisuus, johon sisältyvät ennaltaehkäisevät palvelut, senioriasuminen 92 asuntoa sekä tehostettu palveluasuminen 74 paikkaa.
Hulvelan palvelukeskuksen tavoitteena on tukea asiakkaan toimintakykyä ja elämänhallintaa siten, että hän voi asua mahdollisimman pitkään omassa kodissaan. Palvelut kohdentuvat ensisijaisesti paljon hoitoa ja huolenpitoa tarvitseville ikäihmisille ja pitkäaikaissairaille, jotka eivät selviydy jokapäiväisistä toiminnoistaan ilman apua.

Pätevyysvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan lähihoitajan perustutkinto tai aikaisempi vastaava pätevyys. Myös alan opiskelijat huomioidaan.

Tarjolla on täyttä työaikaa olevia sijaisuuksia 31.12.21 asti. Voit tehdä työtä myös keikkaluonteisesti tai prosenttityönä esim. 20-80%/3vkoa.


Olet tervetullut joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.raisio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Aoh Mari Järvinen p. 044 7971 153 tai mari.jarvinen@raisio.fi
Oh Satu Jätinvuori p. 044 7971 262 tai satu.jatinvuori@raisio.fi

Lisätietoja

Hulvelan palvelukeskus

Raision kaupunki on kasvun paikka: lähes 25 000 asukkaan ja 1500 yrityksen kotikaupunki ja 1400 ihmisen työpaikka Turun seudulla. Tervetuloa!


Osoite: Hulvelankatu 20, 21200 Raisio

Sinulle suositellut työpaikat