test

Lähihoitajan sijaiseksi Kaavin vuodeosastolle

Hakuaika päättyy  18.12.2023 15:00

Hei lähihoitaja, meillä on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Haemme lähihoitajaa Pohjois-savon hyvinvointialueelle Kaavin vuodeosastolle sijaisuuteen ajalle 1.1.2024-31.12.2024.

Keitä me olemme ja millaiseen työhön haemme tekijää?

Kaavin osasto on 22 paikkainen akuuttiosasto, jossa hoidetaan Pohjois-Savon hyvinvointialueen keskisen alueen lyhytaikaista sairaalahoitoa ja kuntoutushoitoa tarvitsevia potilaita. Osastollamme työskennellään moniammatillisessa tiimissä monipuolisten potilastapausten parissa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, sekä ammattitaitoiset työkaverit moniammatillisessa työyhteisössä, Epassit-edut ja työterveyshuollon palvelut sekä Tyhy-toimintaa. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti 2353,91 €/kk + lisät. Työ osastolla on 3-vuorotyötä ja käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusehtona työtehtävään on lähihoitajan tutkinto sekä todistus terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitetusta terveydenhuollon/sosiaalihuollon ammattihenkilöstä. Huomioimme haussa myös alan opiskelijat.

Toivomme potilaslähtöistä ajattelua ja asennetta. Arvostamme hyviä työyhteisö- ja tiimityötaitoja, muutosvalmiutta sekä halua ja innostuneisuutta kehittää omaa osaamistasi ja hoitotyötä.

Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Tehtävää täytettäessä voidaan käyttää koeaikaa, joka on enintään puolet määräaikaisuuden kestosta.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat
https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesihenkilö Sari Lipponen, p. 0447175387 tai sari.lipponen@pshyvinvointialue.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon!

Tutustu työnantajaan