Haemme Hulvelan senioriasumiseen useita liikkuvasta ja monipuolisesta työstä pitäviä hoitajia, lyhyempiin ja pidempiin sijaisuuksiin.

Hulvelan palvelukeskus on palvelukokonaisuus, johon sisältyvät ennaltaehkäisevät palvelut, senioriasuminen 92 asuntoa sekä tehostettu palveluasuminen 74 paikkaa.

Hulvelan senioriasumisen tavoitteena on tukea asiakkaan toimintakykyä ja elämänhallintaa siten, että hän voi asua mahdollisimman pitkään omassa kodissaan. Yhteisöllisellä asumisella pyrimme vähentämään asiakkaan yksinäisyyttä. Palvelut kohdentuvat ensisijaisesti paljon hoitoa ja huolenpitoa tarvitseville ikäihmisille ja pitkäaikaissairaille, jotka eivät selviydy jokapäiväisistä toiminnoistaan kotona ilman apua. Senioriasunnot sijaitsevat Hulvelan palvelukeskuksen ympäristössä, et tarvitse työssäsi autoa.

Pätevyysvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan lähihoitajan perustutkinto tai aikasempi vastaava pätevyys. Myös opiskelijat, joilla on vähintään 90 opintopistettä huomioidaan.

Tervetuloa joukkoomme mukavaan työyhteisöön!

Lisätietoja

http://www.raisio.fi

Tutustu työnantajaan

apulaisosastonhoitaja Outi Arfman p. 040 570 9471 tai outi.arfman@raisio.fi
osastonhoitaja Satu Jätinvuori p. 044 797 1262 tai satu.jatinvuori@raisio.fi

Hulvelan senioriasuminen
Osoite: Hulvelankatu 20, 21200 Raisio

Raision kaupunki on kasvun paikka: lähes 25 000 asukkaan ja 1500 yrityksen kotikaupunki ja 1400 ihmisen työpaikka Turun seudulla. Tervetuloa!

Sinulle suositellut työpaikat