Lähihoitajan sijaisuudet - Kangasalan kaupunki

Lähihoitajan sijaisuudet - Kangasalan kaupunki

Haemme lähihoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin Kangasalan kaupungin kolmeen ympärivuorokautisen hoidon yksikköön.

Ympärivuorokautisen hoidon yksiköt
- Kukkiakoto on tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa on 25 pitkäaikaisen hoidon paikkaa ja kuusi lyhytaikaishoidon paikkaa. Kukkiakoto sijaitsee Pälkäneellä Luopioisissa.

- Rikun ryhmäkodit on tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa on 42 pitkäaikaisen hoidon paikkaa ja se sijaitsee Kangasalla.

- Vanhainkoti Pentorinne on 35-paikkainen vanhainkoti, jossa on lisäksi seitsemän tehostetun lyhytaikaishoidon paikkaa ja päiväkeskus. Pentorinne sijaitsee Kuhmalahdella.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan työsuhteeseen on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto (laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön vaatimuksista 272/2005 8§). Myös muodollisesti epäpätevät hakijat voidaan ottaa huomioon sijaistarpeita täytettäessä.

Työaikamuotona on jaksotyö ja työ on kolmivuorotyötä.

Sijaisuuteen valituilta edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotesuojaa. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Hakemukset tulee jättää Kuntarekry-järjestelmän kautta.

Lisätietoja antavat Kukkiakoto/ osastonhoitaja Kirsi Ilomäki p. 050 315 2788, Rikun ryhmäkodit/ osastonhoitaja Sirkka-liisa Vepsäläinen p. 050 395 6661 ja Pentorinne/ osastonhoitaja Marjut Hietanen p. 050 9111 445.

Kangasalan kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Vanhuspalvelut
Osoite: Myllystenpohjantie 2, Kangasala

Kangasala on vireä ja kehittyvä n. 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasalan kaupunki on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn.
Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasala toimii isäntäkuntana.

Tutustu työnantajaan