Lähihoitajan sijaisuudet - Kangasalan kaupunki

Lähihoitajan sijaisuudet - Kangasalan kaupunki

Haemme lähihoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin Kangasalan kaupungin ympärivuorokautisen hoidon yksiköihin.

Ympärivuorokautisen hoidon yksiköt
- Kukkiakoto on tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa on 25 pitkäaikaisen hoidon paikkaa ja kuusi lyhytaikaishoidon paikkaa. Kukkiakoto sijaitsee Pälkäneellä Luopioisissa.

- Rikun ryhmäkodit on tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa on 42 pitkäaikaisen hoidon paikkaa ja se sijaitsee Kangasalla.

- Vanhainkoti Pentorinne on 35-paikkainen vanhainkoti, jossa on lisäksi seitsemän tehostetun lyhytaikaishoidon paikkaa ja päiväkeskus. Pentorinne sijaitsee Kuhmalahdella.

- lyhytaikaishoidon yksikkö Rekola on 22-paikkainen ja se sijaitsee Kangasalla.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan työsuhteeseen on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto (laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön vaatimuksista 272/2005 8§). Myös muodollisesti epäpätevät hakijat voidaan ottaa huomioon sijaistarpeita täytettäessä.

Työaikamuotona on jaksotyö ja työ on kolmivuorotyötä.

Sijaisuuteen valituilta edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotesuojaa. Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2176,11 euroa/kk.

Hakemukset tulee jättää Kuntarekry-järjestelmän kautta.

Lisätietoja antavat Kukkiakoto ja Rikun ryhmäkodit osastonhoitaja Sirkka-liisa Vepsäläinen p. 050 395 6661 ja Pentorinne ja Rekola osastonhoitaja Marjut Hietanen p. 050 9111 445.

Kangasalan kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Vanhuspalvelut
Osoite: Myllystenpohjantie 2, 36200 Kangasala

Kangasala on vireä ja kehittyvä n. 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasalan kaupunki on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn. Kangasala on savuton kunta.
Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasala toimii isäntäkuntana.

Tutustu työnantajaan