test
Lähihoitajan sijaisuudet (3), Leppävirta - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Hei lähihoitaja, meillä Kysterissä Leppävirralla on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Kysterin Leppävirran palveluyksikössä, Leppävirran terveysaseman vuodeosastolla on haettavana kolmen lähihoitajan sijaisuuksia.

Leppävirran palveluyksikössä tuotetaan kuntalaisille perusterveydenhuollon avo-ja laitoshoidon palveluita. Perusterveydenhuollon palveluihin kuuluu sairauden ehkäisy, hoito ja kuntoutus.

Olet etsimämme henkilö, jos pidät ihmisläheisestä työstä, olet positiivisesti ajatteleva, motivoitunut ja oppimiskykyinen. Viihdyt työssäsi, jos haluat tehdä monipuolista ja vastuullista potilastyötä moniammatillisessa työyhteisössä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään ovat lähihoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia nimikesuojattuna ammattihenkilönä. Huomioimme myös terveydenhuoltoalan opiskelijat: sairaanhoitajaopiskelijoilla tulee olla suoritettuna vähintään 60 opintopistettä ja lähihoitajaopiskelijoilla tulee olla suoritettuna 2/3 opinnoista. Suositamme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen tiimin tuen sopivan kokoisessa työyksikössä, jossa ohjausta ja tukea on aina lähellä. Tervetuloa tekemään merkityksellistä työtä osaavien ihmisten kanssa perusterveydenhuoltoon!

Kysteri/Leppävirran terveysasema
Savonkatu 17
79100 Leppävirta

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/web/kysteri

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hakeminen sijaisuuteen tapahtuu ensisijaisesti sähköisesti tässä ilmoituksessa olevan linkin kautta. Lisätietoja antaa osastonhoitaja Jaana Lähdesmäki, puh. 044 717 1345, sähköposti: etunimi.sukunimi@kuh.fi.

Lisätietoja

Perusterveydenhuollon ja vanhusten laitoshoidon liikelaitos Kysteri

Kysteri on Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin yksi palvelualue, jonka tehtävänä on järjestää seitsemän pohjoissavolaisen kunnan perusterveydenhuolto ja vanhusten laitoshoito. Alueella asuu noin 25 000 asukasta. Henkilökunnan määrä on noin 360 henkilöä. Tule ja viihdy Kysissä Kysterissä!


Osoite: Savonkatu 17, 79100 Leppävirta

Sinulle suositellut työpaikat