test

Lähihoitajan sijaisuudet, Karttula

Hakuaika päättyy  11.12.2023 12:00

Hei lähihoitaja, meillä on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä Karttulassa!

Haemme Jaakkolan asumispalveluihin lähihoitajia eri mittaisiin määräaikaisiin sijaisuuksiin alkaen sopimuksen mukaan. Työn kesto 31.12.2023, 7.2.2024 tai 31.7.2024 saakka. Sijaisuudet sijoittuvat Liisanpihaan sekä koti- ja Villenpihaan.

Keitä me olemme?

Tarjoamme Jaakkolan asumispalveluilla tehostettua asumispalvelua sekä vanhusten asumispalvelua. Lähihoitajana työskentelet osana moniammatillista työyhteisöä ja vastaat asukkaidemme hoito- ja hoivatyöstä, lääkehoidosta sekä yhteistyöstä omaisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Kattavan perehdytyksen, hyvät koulutusmahdollisuudet sekä ammattitaitoiset työkaverit mukavassa moniammatillisessa työyhteisössä. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 2402,38 €/kk. Työ on vuorotyötä.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta vanhustyöhön sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja sinulla on kyky suunnitella omaa työtäsi.

Kelpoisuutena tehtävään on laillistettu lähihoitajan tutkinto sekä Valviran rekisteröityminen. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen opiskelijat.

Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Tehtävissä noudatetaan koeaikaa, joka on maksimissaan puolet sijaisuuden kestosta.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Lähetä meille hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Ethän aikaile hakemuksesi kanssa, sillä hakijoita haastatellaan jo hakuaikana!
Lisätietoja antavat:
Palveluesihenkilö Leena Kärkkäinen, p. 040 843 0133, leena.karkkainen@pshyvinvointialue.fi
Palveluesihenkilö Pirjo Simonen p. 0447184914, pirjo.simonen@pshyvinvointialue.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon!

Tutustu työnantajaan