Lähihoitajan sijaisuudet/Kesä 2019 - Jyväskylän kaupunki

Lähihoitajan sijaisuudet/Kesä 2019 - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin vanhuspalveluihin haetaan eripituisiin sijaisuuksiin kevääksi ja kesän ajaksi

LÄHIHOITAJIA

Vanhuspalveluissa sijaisuuksia on kotihoidon alueilla ja ympärivuorokautisissa yksiköissä koko Jyväskylän alueella.

Vanhuspalveluissa odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa. Jos olet alan opiskelija, tulee sinulle olla hoidon ja huolenpidon kokonaisuus kokonaisuudessa suoritettuna.

Jos olet opiskelija tai vastavalmistunut, kerrothan hakemuksesi Työkokemus-osassa suorittamasi harjoittelut. Lisätietoja-kohtaan voit laittaa muuta tärkeää tietoa, esimerkiksi haetko yhtäjaksoista pidempää sijaisuutta vai keikkatyötä ja kummasta palvelusta olet ensisijaisesti kiinnostunut. Jos lisätietoa kohtaan ei ole laitettu ensisijaisuuden kohdentamista, tarjoamme työnantajan näkökulmasta sopivaa sijaisuutta.

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja sijaisuuksiin pääsee siirtymään joustavasti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan ja niissä noudatetaan koeaikaa.

Jos sinulla ei ole LOVE-lääkeosaamisen tenttejä suoritettuna tai voimassa, pääset suorittamaan tentit ennen sijaisuuden alkua. Edellytämme sijaisuuksissa myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee esittää todistetusti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Vanhuspalvelut: Palveluesimies Päivi Huttunen puh. 014 266 2446
Vammaispalvelut: Palveluesimies Miia Pappinen puh. 014 266 3897
Sähköposti molemmille muodossa etunimi.sukunimi@jkl.fi.

Perusturva
Osoite: Jyväskylä

Yli 140 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan