Skip to main content
test
Lähihoitajan sijaisuudet, Kotihoito - Euran kunta

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan kotona tehtävää hoiva- ja hoitotyötä. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen ilta- ja viikonlopputyötä. Tarjolla eri mittaisia sijaisuuksia, omien toiveidesi mukaisesti. Sopii myös alan opiskelijoille.

Arvostamme työkokemusta vanhuspalveluista sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työssä pääset tutustumaan kotihoidon uusiin teknologisiin ratkaisuihin, mm. videopuheluihin ja etämittauksiin. Jos kuntouttava työote on lähellä sydäntäsi, voit olla mukana kehittämässä uutta kotihoidon kuntoutusmuotoa, asiakkaiden arkikuntoutusta.

Työkavereiksi saat tiimin, jonka jäsenenä on helppoa työskennellä.

Edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) mukainen pätevyys.

Palkkaus on sovellettavan sote-sopimuksen ja tehtävien vaativuuden arvioinnin mukainen, 2228,77 €.

Edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran ylläpitämään sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Euran kunta on savuton työyhteisö.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kotihoidon esimies Kirsi Nikula, puh. 044 422 4309

Lisätietoja

Euran kunta, Perusturvapalvelut, Vanhusten ja vammaisten palvelut, Kotihoito

Eura on n. 11 500 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.


Osoite: Terveystie 3, 27510 Eura
Euran kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat