Lähihoitajan sijaisuudet, KYS - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Hei sinä lähihoitaja! Etsitkö merkityksellistä työtä sairaalamaailmasta?

Kuopion yliopistollisen sairaalan Hoitotyön palveluissa on eri työyksiköissä haettavana lähihoitajan sijaisuuksia syksyn-loppuvuoden ajalle.

Etsimme lähihoitajia HPA-3 alueelle Kirurgian, Tuki- ja liikuntaelinsairauksien, Aistielinsairauksien ja Neurokeskuksen eri työyksiköihin sekä mahdollisesti myös HPA-2 alueelle Medisiinisen keskuksen, Sydänkeskuksen ja Syöpäkeskuksen eri työyksiköihin. Työ yksiköissä on 3-vuorotyötä.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 4500 eri alojen ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Tarjoamme sinulle työn mielenkiintoisessa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuksiin ovat lähihoitajan tutkinto ja Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta käyttää nimikesuojattua ammattinimikettä. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Sijaisuuksia täytettäessä käytämme koeaikaa.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi. Liitä myös mukaan mahdolliset arviointipalautteet tai suositukset aikaisemmista työtehtävistä tai harjoitteluista. Sijaisuuksia täytetään jo hakuaikana sopivien sijaisten löytyessä.

Lisätietoja

http://www.psshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lähetä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävistä antaa rekrytointisihteeri Tarja Hartikainen, p. 044 717 2127, tarja.hartikainen(at)kuh.fi

Lisätietoja

Kuopion yliopistollinen sairaala

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Sinulle suositellut työpaikat