test
Lähihoitajan sijaisuudet Lapissa 12kk - Pellon kunta

Hae sieki meile LAPPIIN Pellon kuntaan LÄHIHOITAJAN sijaisuuteen palveluasumiseen. Hakuaika 10.12.2021 - 23.1.2022 klo 16:00.

Tarjoamme nyt noin 12 kuukauden mittaisen työjakson sekä mahdollisuuksia kokea Lapin kaikki vuodenajat niin halutessasi. 2 Paikkaa, sijaisuusajat on 1.2.2022 - 28.2.2023. Työn alkamisajankohta on sovittavissa. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon (tutkintonimike lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Opiskelija - kysy!

Nyt haettavat tehtävät sijoittuvat ensisijaisesti palveluasumiseen, Kielaksen palvelutaloon. Työ on kolmivuorotyötä.

Edellytämme sinulta kiinnostuneisuutta alaa kohtaan, yhteistyökykyjä oma-aloitteisuutta ja aktiivisen työn kehittämisen otetta. Työtehtäviin sisältyy mm. hoitotyön, lääkehoidon ja sairaanhoidon tehtäviä.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Hakijalla on myös oltava tartuntatautilain § 48 mukainen rokotussuoja.

Toivotamme uude työntekijät innolla joukkoomme ja autamme alkuun pääsyssä, mm. asunnon etsinnässä tai tilapäismajoituksen suhteen. Kunnassa on edullista vuokra-asuntokantaa heti vapaana! Älä epäröi vaan, lähde Lappiin!!

katso lisää:
www.pello.fi
www.travelpello.fi

Tehtävää haetaan Kuntarekry.fi: n kautta.

Lisätietoja

http://www.pello.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. henkilöstökoordinaattori Janne Tolvanen janne.tolvanen@pello.fi 040 637 5334

Lisätietoja

Pellon kunta, Hyvinvointilautakunta

Pello on monipuolinen yritystoiminnan ja kulttuurin keskus Tornionlaaksossa. Täällä on hyvä elää ja asua. tänne on mukava tulla. Pellon kunta sijaitsee keskellä Pohjoiskalottia, Lapin maakunnassa Tornionjokilaaksossa. Naapurikuntia ovat Suomen puolella Kolari, Ylitornio, Rovaniemi ja Ruotsin puolella Övertorneå ja Pajala.


Osoite: Kunnantie 4, 95700 Pello

Sinulle suositellut työpaikat