Hae sieki meile LAPPIIN Pellon kuntaan LÄHIHOITAJAN sijaisuuteen.

Tarjoamme nyt noin 12 kuukauden mittaisen työjakson sekä jatkomahdollisuuksia kokea Lapin kaikki vuodenajat niin halutessasi. Sijaisuusaika on 23.12.2020 - 4.11.2021 Työn alkamisajankohta on sovittavissa erikseen jo aiemminkin. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon (tutkintonimike lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Opiskelija - kysy!

Nyt haettavat tehtävät sijoittuvat ensisijaisesti palveluasumiseen, Kotitien palvelutaloon. Työ on kolmivuorotyötä.

Edellytämme sinulta kiinnostuneisuutta alaa kohtaan, yhteistyökykyjä oma-aloitteisuutta ja aktiivisen työn kehittämisen otetta. Työtehtäviin sisältyy mm. hoitotyön, lääkehoidon ja sairaanhoidon tehtäviä.

Toivotamme uude työntekijät innolla joukkoomme ja autamme alkuun pääsyssä, mm. asunnon etsinnässä tai tilapäismajoituksen suhteen. Älä epäröi vaan, lähde Lappiin!!

katso lisää:
www.pello.fi
www.travelpello.fi

Tehtävää haetaan Kuntarekry.fi: n kautta.

Lisätietoja

http://www.pello.fi

Tutustu työnantajaan

vs. henkilöstökoordinaattori Janne Tolvanen janne.tolvanen@pello.fi 040 637 5334

Pellon kunta, Hyvinvointilautakunta
Osoite: Kunnantie 4, 95700 Pello

Pello on monipuolinen yritystoiminnan ja kulttuurin keskus Tornionlaaksossa. Täällä on hyvä elää ja asua. tänne on mukava tulla. Pellon kunta sijaitsee keskellä Pohjoiskalottia, Lapin maakunnassa Tornionjokilaaksossa. Naapurikuntia ovat Suomen puolella Kolari, Ylitornio, Rovaniemi ja Ruotsin puolella Övertorneå ja Pajala.