Lähihoitajan sijaisuudet, Tervola

Hakuaika päättyy  16.9.2024 15:00

Lähihoitajan sijaiseksi Tervolan kotihoitoon!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule lähihoitajan töihin Lappiin!

Haemme lähihoitajia Tervolan kotihoitoon 30.9.2024 kestäviin sijaisuuksiin.

Kotihoidolla tarkoitetaan asiakkaan kokonaisvaltaisen hoito- ja palvelusuunnitelman mukaista työtä asiakkaan kotona.
Lähihoitajan työtehtäviin kotihoidossa kuuluu asiakkaan perushoidossa avustaminen sekä arjessa tukeminen kuntouttavalla työotteella asiakkaan omia voimavaroja tukien. Työ on monipuolista ja itsenäistä 2-vuorotyötä. Kotihoidon asiakkaat ovat pääsääntöisesti ikäihmisiä. Kotihoidossa on käytössä erilaisia teknologisia välineitä ja mobiili toiminnanohjausjärjestelmä. Meillä on käytössämme autonominen työvuorosuunnittelu ja perehdytämme uudet työntekijät tehtävään.

Tehtävän kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai muu vastaavaa tutkinto sekä rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.
Toivomme hakijoilta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä toimia sekä yksin että osana moniammatillista tiimiä. Työ edellyttää ajokorttia ja mielellään myös oman auton käyttömahdollisuutta. Maksamme oman auton käytöstä kilometrikorvaukset voimassa olevien korvauskriteerien mukaan.

Lähihoitajan tehtäväkohtainen palkka Tervolan kotihoidossa on 2 556,75 €/kk jonka lisäksi maksamme 5% rekrytointilisän 30.9.2024 mennessä tehtyihin uusiin määräaikaisiin sopimuksiin, jotka eivät ole keikkaluonteisia. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on määräaikaisissa enintään puolet työsuhteen kestosta.

Työnantajana olemme savuttomia. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijän on esitettävä valvontalain mukaan rikosrekisteriote ikäihmisten kanssa toimimista varten. Edellytämme lääkeluvan voimassaoloa tai sen suorittamista viipymättä työsuhteen alkaessa.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa. Hakuaikaa on jatkettu 16.09.2024 klo 15:00 saakka! Aimmin tehtävään hakeneiden hakemukset huomioidaan haussa.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat:

Minna Nikurautio, Ikääntyneiden palveluvastaava/asumispalvelut, minna.nikurautio@lapha.fi, puh. 040 651 95 90

3.6.2024 alkaen: Nina Notholm, Kotihoidon palveluvastaava, nina.notholm@lapha.fi, puh. 040 651 95 89

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan