Lähihoitajan sijaisuudet vammaispalveluissa - Lapuan kaupunki

Haemme vammaispalveluiden sijaisuuksista kiinnostunutta lähihoitajaa Lapualle. Vammaispalveluissa toimii Niittypuiston asuntola, Jukantuvan toimintakeskus sekä hoitorinki asiakasperheessä.

Työvuorot sijoittuvat aamu- ja iltavuoroihin, Jukantuvalla on vain aamuvuoroja. Työtehtävät ovat erilaisia yksiköstä riippuen. Niittypuiston 9-paikkaisessa asuntolassa tehtävänäsi on tukea asukkaita mahdollisimman itsenäiseen suoriutumiseen. Jukantuvalla toteutat päivä- ja työtoimintaa yli 16-vuotiaille asiakkaille ja tuet asiakkaan osallisuutta. Perheessä työskentelevänä hoitajana huolehdit nuorten päivittäisestä perushoidosta sekä jonkin verran kodinhoidollisista töistä. Perheessä on lemmikkieläimenä kissa.

Haemme vastuuntuntoista ja luotettavaa työntekijää, jolla on motivaatiota toteuttaa hyvää hoitoa ja palvelua asiakkaillemme. Arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä joustavuutta. Kokemus vammaispalveluista katsotaan hakijalle eduksi.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan perustutkinto tai alan aikaisempi soveltuva kouluasteinen tutkinto. Huomioimme myös opinnoissaan loppuvaiheessa olevat lähihoitajaopiskelijat.
Edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon lupaa tai sen mahdollisimman nopeaa suorittamista sekä tartuntalain 48 § edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset osoitetaan vastaava palveluohjaaja Merja Kontiolle.

Lisätietoja

http://www.lapua.fi
http://www.lapua.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vastaava palveluohjaaja Merja Kontio, puh 044-438 4767 tai sähköposti merja.kontio@lapua.fi
Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntrekry.fi määräaikaan mennessä.

Lisätietoja

Lapuan kaupunki, Perusturvakeskus

Lapua on noin 15.000 asukkaan elinvoimainen ja hyvinvointia edistävä kaupunki Etelä-Pohjanmaalla. Lapua tunnetaan laadukkaista palveluista, yrittäjähenkisyydestä ja monipuolisista vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksista. Lapuan kaupungilla työskentelee lähes tuhat työntekijää. Työskentelyilmapiirimme on kannustava ja innostava.


Osoite: Liuhtarintie 2, 62100 Lapua

Sinulle suositellut työpaikat