test

Haluatko tulla osaksi meidän mahtavaa työporukkaa?

Kaavin kunta hakee jatkuvalla haulla sijaisia akuutteihin sijaistarpeisiin kotihoitoon. Pidemmät sijaisuudet, määräaikaisuudet ja toistaiseksi täytettävät toimet laitetaan erilliseen hakuun ja niistä ilmoitetaan Kuntarekryn ja työvoimahallinnon sivuilla.

Kaavin kunnan kotihoidossa huolehditaan jokaisen asiakkaan yksilöllisistä tarpeista hänen omassa kodissaan. Lähihoitajana toimit kotihoidossa hoitotyön toteuttajana yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Tavoitteenasi on ottaa huomioon mahdollisimman hyvin asiakkaan omat voimavarat. Työtä tehdään kahdessa vuorossa kahdessa eri toimipisteessä.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakija huolehtii itse hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Ajan tasalla olevat yhteys- ja käytettävyystiedot ovat edellytyksenä sijaisuuden tarjoamiselle.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija, jolla on vaadittavat opintokokonaisuudet ja lääkehoidon opinnot suoritettuina. Lähihoitajan tehtävässä voi toimia myös sairaanhoitaja/terveydenhoitaja-opiskelija, joilla on sairaanhoitajan tutkinnosta suoritettuna vähintään 60 op, ensimmäinen harjoittelu ja lääkehoito. Tehtävässä suositellaan vahvasti tartuntalain 48 §:n mukaista rokotesuojaa. Kelpoisuuden osoittavat todistukset ja ammattipätevyys tarkistetaan. Toivomme kykyä tehdä työtä itsenäisellä työotteella sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan kotihoidon tuntemus ja B-ajokortti.

Lisätietoja

http://www.kaavi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jarkko Mustonen, vanhustyön palveluesimies, p. 0408246727

Lisätietoja

Kaavin kunta, Sosiaalipalvelut, Vanhusten palvelut, Kotihoito
Osoite: Kirkkorannantie 2, 73600 Kaavi
Kaavin kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat