TAMPEREEN YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

LÄHIHOITAJAN sijaisuuksia, eri erikoisaloillamme Tays Keskussairaalassa.

Sairaala toimii opetussairaalana.

Tehtävän sisältö:
Etsimme lähihoitajia työskentelemään mm. neuroalojen, tuki- ja liikuntaelinsairauksien ja urolo-gian- ja gastroenterologian vuodeosastoilla. Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja innostavan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Sijaisuudet tarjoavat mahdollisuuden kehittää asiantun-tijuutta vaativien potilaiden hoitotyössä.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä hoitotyössä, ja että olet suorittanut LOP-kurssin.

Perehdytämme sinut tehtävään ja tukenasi toimii moniammatillinen tiimi. Työtä tehdään pääsään-töisesti kolmessa vuorossa.

Työn vastapainoksi tarvitaan muutakin elämää - erilaisia vaihtoehtoja vapaalle tarjoaa Taysin henkilöstön vapaa-aikayhdistys Ta-Va ry. Se tarjoaa vapaa-ajantoimintaa niin liikunnan kuin kult-tuurinkin ystäville, mm. elokuvia, teatteria, soutua, kuntosali, jumppia - ja muuta!

Hakukelpoisuus: Kelpoisuusehtona on lähihoitajan, perushoitajan, lääkintävahtimestarin, mielenterveyshoitajan, mielisairaanhoitajan tai lastenhoitajan tutkinto.

Työsuhteen tyyppi ja työaika: Määräaikainen sijaisuus (toimi), sijaisuuksien kesto on n. 3-6 kk. Vuorotyöluonteinen jaksotyö (3-vuorotyö).

Koeaika: Koeajan kesto on puolet työsuhteen kestosta.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: Sote-sopimus, sijaisuudet täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Vaadittavat todistukset: Sijaisuuteen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilas-taan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia kos-keva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Tiedustelut: HR-päällikkö Teija Liimatainen, puh. 03 311 67759 tai HR-päällikkö Seija Alanen, puh. 03 311 64719 tai etunimi.sukunimi@pshp.fi

Hakumenettely: Sijaisuuksia haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella. Hakemuslomake löytyy Taysin sivuilta https://www.tays.fi/rekrytointi. Voit ottaa myös suoraan yhteyttä haussa mainittuihin yhteyshenkilöihin. Sijaisuutta voi hakea myös kirjallisella hakemuksella, jossa on mainittava haettavan sijaisuuden nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Hakuaika päättyy 29.10.2021 klo 14.30.

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut: HR-päällikkö Teija Liimatainen, puh. 03 311 67759 tai HR-päällikkö Seija Alanen, puh. 03 311 64719 tai etunimi.sukunimi@pshp.fi

Lisätietoja

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Osoite: Elämänaukio 2, 33520 Tampere
Pirkanmaan sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat