Skip to main content
test
Lähihoitajan sijaisuuksia - Tyrnävän kunta

Meillä on haettavana

LÄHIHOITAJAN SIJAISUUKSIA

Haemme joukkoomme lähihoitajia kesälomasijaisuuksiin sekä lyhyempiin sijaisuuksiin.

Asumispalveluyksikkö Kipinä tarjoaa tehostettua sekä kevyempää asumispalvelua ja asumisvalmennusta kehitysvammaisille ja vammaisille asiakkaille. Asiakaspaikkoja yksikössä on 14.

Työsi yksikössä on vastuullista, sekä monipuolista ohjaus-, avustamis- ja hoivatyötä asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Työ on 2-3 vuorotyötä. Haemme mukavaan joukkoomme työstään innostuneita ammattilaisia, jotka omaavat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Arvostamme kokemusta työskentelystä kehitysvammaisten ja vammaisten asiakkaiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/2005 8§:n mukainen tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät SOTE sopimuksen mukaisesti. Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset ja hakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki/Suosikki rekisteriin. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä hygieniapassia.

Sosiaali- ja terveysosaston vuorotyöyksiköissä on käytössä rekrytointilisä ajalla 1.2.2022-30.9.2022 siten, että kun työn aloittaminen on sijoittunut ko aikavälille ja työsopimuksen kesto on vähintään kolme kuukautta, tai vakinaisen henkilön ollessa kyseessä koeajan päättyessä, rekrytointilisä 500 euroa maksetaan kertapalkkiona.

Hakuaika päättyy 31.7.2022 klo 15:00
Hakemus toimitetaan Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja: Yksikön esimies Sari Holappa puh. 040 480 7752 tai sari.holappa@tyrnava.fi

Lisätietoja

http://www.tyrnava.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yksikön esimies Sari Holappa puh. 040 480 7752 tai sari.holappa@tyrnava.fi

Lisätietoja

Tyrnävän kunta

Tyrnävä tarjoaa mukavampaa arkea lähellä kaupunkia. Olemme rohkea ja kasvava noin 7 000 asukkaan viihtyisä kotikunta nopeiden yhteyksien päässä kaikkialta Oulun kaupunkiseudulta. Laadukkaat lähipalvelut ja tila elää tekevät meistä eläväisen ja dynaamisen perheiden kunnan. Ikärakenteemme onkin ainutlaatuisen nuori.


Osoite: Villentie 3-5, 91800 Tyrnävä

Sinulle suositellut työpaikat