test
Lähihoitajan sijaisuuksia (7) - Nokian kaupunki

Haemme ikäihmisten palveluihin lähihoitajan sijaisia ajalle 1.1. - 31.12.2022, ensisijainen sijoituspaikka ympärivuorokautinen hoiva. Asukkaidemme hoidossa keskeistä on laadukas hoito, asiakkaan toimintakyvyn tukeminen ja kodinomaisuus. Odotammekin sinulta arvostavaa ja asiakkaan omia voimavaroja tukevaa työotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme aiempaa kokemustasi ikääntyneiden kanssa työskentelystä sekä myönteistä asennetta muutos- ja kehittämistyöhön.

Tarjoamme sinulle merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä ikääntyneiden parissa sekä kilpailukykyisen palkan. Lisäksi työhyvinvoinnin tukemiseksi Nokian kaupungilla on käytössään ePassi liikunnan ja kulttuurin tukemiseksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai vastaava aiempi tutkinto. Edellytämme tartuntatautilain (§ 48, 1227/2016) mukaista soveltuvuutta. Lähihoitajan työ on kolmivuorotyötä ja työaikamuotona on jaksotyö.

Työsuhteen muut ehdot määräytyvät SOTE-TES:n mukaan.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävistä antaa vs. vanhustyön johtaja Minna Riekkola puh. 040 7799 055. Nokian kaupungin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut, Ikäihmisten palvelut

Nokia on kasvava, noin 34 500 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus.

Nokian kaupungilla on töissä noin 2000 eri alojen osaavaa ammattilaista. Tervetuloa innostavaan joukkoomme!


Osoite: Harjukatu 21, 37100 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat