Lähihoitajan sijaisuuksia asumispalveluun - Pielaveden kunta

Lähihoitajan sijaisuuksia asumispalveluun - Pielaveden kunta

Haemme Pielaveden kuntaan vanhus- ja erityispalveluihin vanhustyöhön motivoituneita lähihoitajia. Meillä on asumispalveluissa tarjolla eri mittaisia sijaisuuksia. Lähihoitajan tehtäviin kuuluvat päivittäinen perushoitotyö, lääkehoito ja yhteistyö omaisten ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Arvostamme monipuolista kokemusta hoiva- ja hoitotyöstä sekä kiinnostusta työskentelystä vanhuspalveluissa. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista, joustavaa ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.pielavesi.fi

Asumispalvelujen lähiesimies Kirsi Rajasuo puh. 040-4894204, kirsi.rajasuo(at)pielavesi.fi
Vanhuspalvelujen päällikkö Minna Penttinen puh. 040-4894823, minna.penttinen(at)pielavesi.fi

Pielaveden kunta
Osoite: Savikontie 17, Pielavesi

Pielavesi on Pohjois-Savossa sijaitseva v. 1873 perustettu kunta. Pielavesi on elinvoimainen ja rohkea ihmisten yhteisö, joka turvaa laadukkaat lähipalvelut, yrittämisen edellytykset ja asukkaiden hyvän arjen yhdessä tekemällä ja yhteistyössä. Kuntamme asukasmäärä on noin 4800 asukasta.
Pielavesi ponnistaa luonnostaan -slogan kuvaa kahta voimavaraamme: puhdasta ja upeaa luontoa sekä pielavetisten tulevaisuuden uskoa.
Pielavesi on kesämökkiläisten suosiossa. Lomarakennusten yhteismäärä on n.1700. Puhtaiden vesistöjen rannoilla on vapaa-ajan asuntojen lisäksi lukuisia rantasaunoja. Loma-asutuksen ansiosta Pielaveden väkiluku liki tuplaantuu kesälomalaisten saapumisen myötä. Joka tapauksessa luvut ja faktat kertovat omaa kieltänsä Pielaveden vetovoimasta.
Kuntalaisten palveluita tuotamme hieman alle 300 kuntatyön ammattilaisen voimalla. Työpaikkana nojaamme henkilöstön valitsemiin arvoihin oikeudenmukaisuus, avoimuus, vastuullisuus ja luottamus. Valitut arvot kertovat siitä, mitä asioita pidämme tärkeinä organisaation toiminnassa ja mitkä asiat ovat toiminnan perustana. Yhteiset arvot kuvaavat toimintatapaamme ja valittujen arvojen mukaista toimintaa edellytetään kaikilta.

Tutustu työnantajaan