Lähihoitajan sijaisuuksia / Ikäihmisten palvelut - Tampereen kaupunki

Ikäihmisten palveluissa tarjotaan kotihoitoa ja tehostettua palveluasumista Tampereella ja Orivedellä. Haemme useita lähihoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin Tampereen kaupungin yksiköihin.

Tehostettu palveluasuminen palvelee ikäihmisiä, jotka eivät kykene asumaan omassa kodissaan kotihoidon ja muiden kotona asumista tukevien palvelujen turvin.

Kotihoidon työntekijä työskentelee asiakkaiden kodeissa. Työ on ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä, joka edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, joustavaa työotetta ja vastuullisuutta. Suhtaudumme kotihoidossa asiakkaisiin ja heidän koteihinsa kunnioittavasti ja arvostaen.
Työ on kaksivuorotyötä.

Voit tehdä sijaisuuksia, jos sinulla on lähihoitajan tutkinto, alan opinnoista suoritettuna riittävä määrä opintoja tai olet sairaanhoitajaopiskelija.

Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksista, ilmoittaudu sijaisrekisteriin: https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/sijaisrekrytointi.html

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/sijaisrekrytointi.html

Tutustu työnantajaan

hr.pirkanmaa@monetra.fi

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue
Osoite: 33100 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!