Lähihoitajan sijaisuuksia / Kotihoito, Tammerkoski - Tampereen kaupunki

Lähihoitaja, oletko kiinnostunut mahdollisista sijaisuuksista keskustan Tammerkosken kotihoidossa.

Etsimme lähihoitajia eri pituisiin työsuhteisiin. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn monipuolisessa työympäristössä.

Kotihoidon työntekijä työskentelee asiakkaiden kodeissa. Kotihoidossa lähihoitajan työ on ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä, joka edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, joustavaa työotetta ja vastuullisuutta. Suhtaudumme kotihoidossa asiakkaisiin ja heidän koteihinsa kunnioittavasti ja arvostaen.
Työ on kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto esim. lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 ja asetus 153/2016 tai laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994 ja asetus 564/1994).

Lähihoitajaopiskelijoilta edellytetään: Riittävät opinnot suoritettuna sekä lääkehoidon opinnot hyväksytysti suoritettuna tai sairaanhoitaja- ja terveydenhoitaja-opiskelija (alle 140 op), sekä kaikilta hakijoilta LOVe-opintokokonaisuuden suorittamista (LOP teoria, LOP laskut, PKV, KIPU). Lähihoitajaopiskelijoilla on meillä mahdollisuus tehdä myös käytännönharjoitteluja palkallisena, edellytyksenä tähän ovat riittävät opinnot ja osaaminen.

Kotihoidossa suositellaan vahvasti tartuntalain 48 § mukaista rokote- tai tautisuojaa.
Eduksi luetaan kiinnostus vanhusten laadukkaan hoitotyön toteuttamiseen sekä yhteistyökyky kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, valmiutta tiimityöskentelyyn, joustavaa työotetta sekä oma-aloitteisuutta ja myönteistä suhtautumista teknologiaan.

Lisätietoja antavat Outi Hiukka p. 050 3646138 tai sähköpostitse outi.hiukka@tampere.fi

Hakuaika päättyy 14.2.2021.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/ikaihmisten-palvelut
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Outi Hiukka p. 050 3646138 tai sähköpostitse outi.hiukka@tampere.fi

Ikäihmisten palvelulinja / Kotihoito, Tammerkoski
Osoite: Hämeenkatu, 33100 Tampere

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka