test

Lähihoitajan sijaisuuksia Lapin keskussairaalassa

Hakuaika päättyy  31.1.2024 15:00

Haemme Lapin keskussairaalaan Rovaniemelle eripituisiin sijaisuuksiin ja keikkaluonteisiin tehtäviin avoimella hakemuksella

LÄHI-, PERUS- SEKÄ MIELENTERVEYSHOITAJIA SEKÄ LÄHIHOITAJAOPISKELIJOITA

Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä erikoissairaanhoidon eri yksiköissä. Sijaistarpeemme vaihtelevat keikkatyöstä pidempiaikaisiin sijaisuuksiin.

Haemme hoitotyöstä aidosti kiinnostuneita ammattilaisia tai hoitotyön opiskelijoita. Sinulla on aktiivinen työskentelyote ja hyvät tiimityötaidot. Ammattilaisena pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja vastuun ottamiseen, opiskelijana sinulla on vahva tahto kasvaa hoitotyön ammattilaiseksi.

Lähi-, perus- ja mielenterveyshoitajien tehtävissä kelpoisuusehtona on nimikesuojattu lähihoitaja tai vastaava aikaisempi tutkinto, tietyin edellytyksin sijaisuuteen voidaan ottaa myös alan opiskelija. Lastensairauksien yksiköihin työskentelemään tulevien tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote ennen tehtävän hoidon aloittamista.

Kirjaudu Kuntarekryyn joko aiemmilla tunnuksillasi tai rekisteröitymällä, täytä hakemuslomake Kuntarekry.fi -sivustolla tai osoitteessa www.lshp.fi - Avoimet työpaikat.

Lähetetty hakemuksesi tulee rekrytointiyksikön käsiteltäväksi ja varaamme sinulle haastatteluajan.

Sari Aho, sari.aho@lapha.fi p. 0403547905
Katja Väyrynen katja.vayrynen@lapha.fi p. 0400830655

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan