Lähihoitajan sijaisuuksia opiskelijoille - Jyväskylän kaupunki

Lähihoitaja-, sosionomi- ja /tai sairaanhoitajaopiskelija, tule tekemään lähihoitajan sijaisuuksia ja keikkatöitä!

Lähihoitajaopiskelijoilla tulee olla suoritettu hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen - opintokokonaisuus kokonaisuudessaan ja sairaanhoitajaopiskelijoilla ja sosionomeilla (vanhus- ja vammaispalvelut, lastensuojelu) ensimmäinen harjoittelu ja lääkeosaamisen opintoja.

Sijaiseksi hyväksytyn tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Edellytämme kaikilta työntekijöiltä hyvää Suomen kielen taitoa. Terveydenhuollon tehtävissä vaadittavat kelpoisuudet on määritelty terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa ja asetuksissa.

Sijaisuuksissa vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Jos olet kiinnostunut keikkatyöstä/loma-aikojen lähihoitajan sijaisuuksista täytä sähköinen hakemus ja varaa sen jälkeen haastatteluaika sijaisrekrytoinnistamme joko sähköpostitse osoitteesta: sijaisrekrytointi(at)jyvaskyla.fi tai puhelimitse numerosta 014 266 0895, soittoaikamme ovat maanantaisin klo 9 - 11, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13 - 15.

Haastattelussa tarkistetaan virallinen opintosuorite koulun leimalla/allekirjoituksella sekä ota mukaan myös henkilöllisyystodistus.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi/rekrytointi

Tutustu työnantajaan

Jyväskylän kaupungin rekrytointi:
Kilpisenkatu 1, II krs
Puh. 014 266 0895
sijaisrekrytointi@jyvaskyla.fi (Jos puhelinlinjoillamme on ruuhkaa, ota yhteyttä sähköpostitse)

Sijaisrekrytointi
Osoite: Jyväskylä

Yli 140 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat