Lähihoitajan sijaisuuksia Teponkartanossa - Seinäjoen kaupunki

Teponkartanon palvelukeskuksessa Nurmon alueella on tarjolla lähihoitajan eripituisia sijaisuuksia. Tehostetun asumispalveluyksikön hoitotyössä korostuu asukkaiden toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen.

Haemme joukkoomme myönteisen vanhuskäsityksen omaavaa, vanhustyöhön suuntautunutta työntekijää. Odotamme hyvän ammattitaidon lisäksi joustavuutta, hyviä yhteistyötaitoja, aktiivista työskentelyotetta ja kiinnostusta kehittää omaa ammattitaitoa. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitajan tutkinto tai vastaava aikaisempi kouluasteinen tutkinto).
Edellytämme Tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Sijaisuuksiin haetaan ensisijaisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Olemme yhteydessä kaikkiin sopiviin hakijoihin ja perehdytämme sijaiset yksikköön.

Haku on jatkuva 15.12.2019 saakka ja sijaisia valitaan hakuajan puitteissa heti, kun sopivia henkilöitä sijaisuuksiin löytyy.

Lisätietoja

http://www.seinajoki.fi/sosiaali-jaterveyspalvelut/ikaantyvienpalvelut/asuminen/palveluasuminen.html

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Helena Piikkilä, p. 044 550 2293, helena.piikkila@seinajoki.fi

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Ikäihmisten palvelut
Osoite: Seinäjoki

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi (http://www.seinajoki.fi) www.avaruudenpaakaupunki (http://www.avaruudenpaakaupunki) www.elamaniseinajoki.fi (http://www.elamaniseinajoki.fi) www.facebook.com/seinajoenkaupunki (http://www.facebook.com/seinajoenkaupunki) www.twitter.com/Sjkkaupunki (http://www.twitter.com/Sjkkaupunki) www.linkedin.com/company/11284401 (http://www.linkedin.com/company/11284401) www.instagram.com/sjkkaupunki (http://www.instagram.com/sjkkaupunki) www.youtube.com/seinajoenkaupunki (http://www.youtube.com/seinajoenkaupunki)