Lähihoitajan sijaisuuksia - Varkauden kaupunki

Varkauden kaupunki järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Varkauden kaupungin ja Joroisten kunnan alueelle. Etsimme työyksikköihimme innovatiivisia, joustavia ja hyvät sosiaaliset taidot omaavia hoitoalan ammattilaisia asiakaslähtöiseen työhön.

Varkauden kaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksessa kotiin annettavien palveluiden ja sairaalahoidon palvelualueella, Varkauden kotihoidossa on haettavana 1.11.2020 alkaen

LÄHIHOITAJAN sijaisuuksia ajalle 1.11.2020-30.5.2021/sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai aikaisempi ammatillinen kouluasteen tutkinto ja terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (Valvira) todistus oikeudesta toimia lähihoitajana. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Tehtävien suorittamispaikka työsuhteen alkaessa on Varkauden alueen kotihoito. Työ on kaksivuorotyötä. Varkauden kaupunki on savuton työpaikka.

Arvostamme vastuullista asennetta, hyvää muutoksensietokykyä sekä valmiutta kehittää omaa ammattitaitoa ja työyksikön toimintaa. Hoitotyössä painotamme toimintakykyä edistävää työotetta. Edellytämme voimassa olevaa ajokorttia sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön. Eduksi katsomme aiemman työskentelyn ikäihmisten parissa sekä alan lisä- ja täydennyskoulutuksen.

Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa. Sijaisuuksia täytetään heti, kun soveltuvia henkilöitä tehtävään löytyy.

Hae tehtävää ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella (www.kuntarekry.fi). Mahdolliset kirjalliset hakemukset liitteineen tulee osoittaa Kotihoidon esimiehelle Mervi Lappalaiselle, Savontie 55, 78300 Varkaus.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Tutustu työnantajaan

Mervi Lappalainen, mervi.lappalainen@varkaus.fi, p. 044 444 2521
Tanja Viitanen, tanja.viitanen@varkaus.fi, p. 044 444 2398

Varkauden kaupunki, Kotihoito
Osoite: Savontie 55, 78300 Varkaus

Warkaus on vahvaa teollisuusperintöä ja kansainvälistä energiateknologiaa vain tunnin matkan päässä Kuopiosta ja Mikkelistä, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.

Meiltä löytyy rohkeutta ottaa henkilöstö ja asukkaat mukaan päättämään itseensä vaikuttavista asioista. Meillä on loistavia omia ideoita ja loput varastamme. Kehitämme arjessa.

Ryöstä aikaa itsellesi ja perheellesi ja #teeWarkaus!