Lähihoitajan sijaisuus - Tyrnävän kunta

Meillä on haettavana

LÄHIHOITAJAN TEHTÄVÄN sijaisuus / ikääntyneiden palvelut

Haemme lähihoitajan tehtävään sijaista ajalle 24.8.2020-31.12.2020 kotihoitoon ja asumispalveluyksikköön sekä päivätoimintaan. Tämä tehtävä on 60 % lähihoitajan työtä ja 40 % päivätoiminnan ohjaajan työtä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 8 §:n mukainen tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Palkkaus määräytyy KVTES:n palkkahinnoittelun 04SOS06A mukaan.

Toivomme Sinulta aktiivista ja kehittävää työotetta sekä oma-aloitteisuutta. Toivomme Sinun olevan motivoitunut tiimipelaaja ja innostunut positiivinen ohjaaja. Arvostamme kokemusta ikääntyneiden hoitotyöstä sekä päivätoiminnasta.

Päivätoiminnan ohjaajan työ sisältää huolellista toiminnan suunnittelua ja valmistelua, tavoitteiden laatimista toiminnalle sekä niiden toteutumisen seurantaa. Päivätoiminnan ohjaajalla tulee olla rohkeutta toteuttaa ideoitaan ja nauttia työstään. Ohjaaja arvioi toimintaansa ja pyytää palautetta toimintaan osallistujilta. Toivomme päivätoiminnan ohjaajan olevan kiinnostunut kehittämään päivätoimintaa.

Työssä lähihoitajana tarvitaan ammattitaitoa sekä hyviä ihmissuhde-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Hakijoilta odotetaan aitoa kiinnostusta iäkkäiden hoitotyöhön ja sitoutumista sijaisuuden hoitamiseen.

Työ on asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä. Ajokortti välttämätön.

Työ on päivätyötä (ma- pe). Päivätoiminnan ollessa tauolla esim. kesän aikana, työ on kaksi-kolmevuorotyötä.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakuaika päättyy 9.8.2020
.
Lisätietoja antaa: osastonhoitaja Raisa Vikiö p. 050 -326 0296, sähköposti etunimi.sukunimi@tyrnava.fi

Lisätietoja

http://www.tyrnava.fi

Tutustu työnantajaan

osastonhoitaja Raisa Vikiö p. 050 -326 0296, sähköposti etunimi.sukunimi@tyrnava.fi

Tyrnävän kunta
Osoite: Kunnankuja 4, 91800 Tyrnävä

Tyrnävä - paikka kasvaa!

Oulun seudulla sijaitseva Tyrnävä on rohkea, kasvava ja kehittyvä noin 7 000 asukkaan maaseutukunta. Ikärakenteeltaan poikkeuksellisen nuoren kuntamme osalta on tärkeää, että voimme jatkossakin rakentaa omaleimaista, mielenkiintoista ja houkuttelevaa ympäristöä.

Tule mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme!