Lähihoitajan sijaisuus - Laitilan kaupunki

Hei sinä lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija!

Haemme Laitilan kaupungin terveyskeskusosastolle lähihoitaja määräaikaista sijaista joululistaan. Sijaistarve sijoittuu ajalle 14.12.2020-03.01.2021. Voit siis tehdä yksittäisiä vuoroja tai pidemmän työjakson mahdollisuuksiesi mukaan.

Laitilan kaupungin terveyskeskusosaston toiminta on keskittynyt akuuttiin, kuntouttavaan ja lyhytaikaiseen vuodeosastohoitoon.

Ennen työn aloittamista työntekijä saa perehdytyksen työyksikön toimintaan. Alkuun työskentely on parityöskentelyä.

Haemme iloiseen ja rentoon tiimiin lähihoitajaa tai lähihoitajaopiskelijaa. Yksiköissä työskentely on monipuolista ja antaa haasteita niin opiskelijalle kuin jo valmiille hoitajalle. Lähihoitajaopiskelija, huomioithan että sinulla on vähintään 2/3 osa opintopisteistä suoritettuna työn alkaessa.
Vaatimuksena työhön on hyvät vuorovaikutustaidot. Into oppia uusia asioita ja työmotivaatio riittävät takaamaan onnistumisesi työssä. Kannustavat työkaverit auttavat sinua tarvittaessa eteenpäin. Vaikka työ on vuorotyötä, sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihisi. Palkkaus KVTES:n mukainen.

Lähihoitajan tarve on 14.12.2020 alkaen ja tämän vuoksi voimme täyttää paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytämme myös tartuntatautilain 48 § mukaisia rokotuksia.
Laitilan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.laitila.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Tuire Rastio, puh. 044 585 6520

Laitilan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyskeskus
Osoite: Sairaalantie 8, 23800 Laitila

Laitila on vireä ja kehittyvä 8600 asukkaan kaupunki keskellä Varsinais-Suomen maakuntaa. Laitilan kaupunki on savuton työpaikka.

Laitilan kaupunki - Savuton työpaikka