Haemme Leppävirran hoivapalveluihin lähihoitajia kesäloman sijaisuuksiin 1.5.-31.8.2021. Alkusijoituspaikkana on kotihoito.
Työskentelymme pohjana on asiakkaidemme kokonaisvaltainen hoiva- ja huolenpitotyö. Työyhteisön ja esimiehen tuki, hyvä tiimihenki ja viihtyisä työympäristö tukevat sinua tehtävässäsi.

Odotamme sinulta innostuneisuutta, luovuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kehittämismyönteisyyttä. Tietotekninen osaaminen kuuluu olennaisena tehtävän kuvaan.
Olet tervetullut mukavaan työporukkaamme!

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 29.4.2005). Lisäksi edellytetään tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä lääkehoidon suoritettuja verkko-opintoja (LOVe).

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus. Leppävirran kunta tukee henkilöstönsä työhyvinvointia, käytössä on mm. ePassi.

Tutustu työnantajaan

Hanna Hämäläinen, kotihoidon esimies puh. 044 7975413.

Hoivapalvelut
Osoite: Savonkatu 20, 79100 Leppävirta

Leppävirta on n. 10 000 asukkaan vireä ja nykyaikainen asuin- ja yrityskunta. Se sijaitsee valtatie 5:n ja Saimaan syväväylän varressa Kuopion eteläisenä naapurina. Leppävirta tarjoaa hyvine palveluineen turvallisen ja viihtyisän elinympäristön. Leppävirran kunta on savuton työnantaja.

Leppävirran kunta - Savuton työpaikka Leppävirran kunta - Vastuullinen kesätyönantaja Leppävirran kunta - Unicef lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat