Lähihoitajan sijaisuus - Kangasalan kaupunki

Lähihoitajan määräaikainen työsuhde kaupunginsairaala, kolmivuorotyö.

Etsimme juuri sinua!

Määräaikaisuus 2021 vuoden loppuun.

Tervetuloa lähihoitajaksi Kangasalan kaupungin ammattilaisten joukkoon perusterveydenhuollon 64 paikkaiselle osastolle.

Toimimme erikoissairaanhoidon jatkohoitopaikkana, sekä vastaamme oman alueen päivystyspotilaiden perusterveydenhuollon kysyntään. Toiminnallisesti työskentelemme kolmessa eri tiimissä ja pääset käyttämään osaamistasi laaja-alaisesti. Tiimit ovat jakautuneet kuntoutus, akuutti ja saattohoito/akuutti tiimeihin. Työskentelemme vastuuhoitaja toimintamallilla ja lähihoitajien lääkeosaaminen on laaja-alaisesti käytössä.

Arvostamme asiakassuuntautuneisuutta. Joustavuus ja hyvä paineen sietokyky ovat plussaa, koska tilanteet vaihtuvat nopeasti osastolla. Aktiivisuus uuden tiedon hankintaan ja oman työn kehittäminen ovat sinulle tärkeitä.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin

Osastolla on 56 työhönsä sitoutunutta ammattilaista. Et työskentele koskaan yksin.
Tarjoamme sinulle kivat työkaverit sekä viihtyisän ja joustavan työyhteisön. Mielenkiintoinen ja haasteita tarjoava työ välillä nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen rennossa ja moniammatillisessa työyhteisössä. Meillä on yhdessä tekemisen kulttuuri, joten tukenasi on koko ajan ammattitaitoinen ja mukava tiimi.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2274,22.

Määräaikaisuuteen kuuluu työhöntulotarkastus huumausainetesteineen, sekä valitulta edellytetään tartuntalain 48 § edellyttämää rokotesuojaa.

Työssä on koe aika.

Hakemukset 8.3.2021 klo 14 mennessä.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme sinulle tehtävästä tarkemmin.
Yhteydenotot osastonhoitaja Ulla Mäkinen p. 050 3004 699.

Tutustu työnantajaan

Yhteydenotot osastonhoitaja Ulla Mäkinen p. 050 3004 699.

Kangasalan kaupunki
Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.

Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka