Skip to main content
test
Lähihoitajan sijaisuus - Ylöjärven kaupunki

Lähihoitajan sijaisuus Kurun kotihoidossa 16.5.2023 asti.

Tule töihin innovatiiviseen ja lämminhenkiseen työyhteisöön. Meillä saat käyttöösi osaavan henkilöstön tuen, ajantasaiset työvälineet ja rauhallisen sekä riittävän perehdytyksen.

Kotihoidon lähihoitaja työskentelee hoito- ja hoivatyössä, sekä muissa asiakkaan selviytymistä tukevissa huolenpitotehtävissä ensisijaisesti vanhusten ja pitkäaikaissairaiden parissa heidän kotonaan. Kuntoutumisen tukeminen on tärkeä osa hoitajan työtä kotihoidossa. Lähihoitaja toimii tiimeissä kotihoidon sisällä, sekä moniammatillisessa yhteistyössä sosiaali- ja terveydenhuollon eri toimintayksiköiden kanssa ja vastaa omahoitajana asiakkaidensa hoitosuunnitelmista sekä osallistuu hoidon arviointiin ja suunnitteluun.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitajan tutkinto ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 48 a §:n mukainen suoja.

Työ on 2-vuorotyötä maanantaista sunnuntaihin.
Työ on liikkuvaa, joten ajokortti on välttämätön. Oman auton käyttömahdollisuus työssä katsotaan eduksi, mutta meillä on käytössä myös leasing-autoja

Tehtäväkohtainen palkka on 2269,56 euroa/kk. Lisäksi käytössämme on pysyvyyslisä 200 euroa kuukaudessa. Palkkaus ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.
Sijaisuutta täytettäessä noudatetaan koeaikaa. Haastattelemme jo hakuaikana. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon esihenkilöt Eija Myllymäki p. 050 357 0756, Anne Helenius p. 050 534 2825 ja Terhi Heiskanen p. 050 534 2846. Tiedustelut myös s-postilla: etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi

Lisätietoja

Ylöjärven kaupunki, Perusturvaosasto

Ylöjärvi - rohkea edelläkävijä. Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Kehitysmyönteinen, muutoskykyinen ja yhdessä tekemisestä innostunut henkilöstömme koostuu ammattilaisista, jotka voivat ylpeästi sanoa olevansa Ylöjärven kaupungilla töissä.


Osoite: Kisatie 1, 34300 Kuru
Ylöjärven kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat