Skip to main content
test
Lähihoitajan sijaisuus - Huittisten kaupunki

Lähihoitajan sijaisuus

Etsimme Huittisten terveyskeskussairaalaan lähihoitajaa määräaikaiseen työhön. Terveyskeskussairaalassa hoidetaan, ohjataan ja kuntoutetaan akuuttia sairaanhoitoa tarvitsevia potilaita. Potilaspaikkoja osastolla on 22. Tarjoamme työtä innostavissa tehtävissä ja kannustavassa työyhteisössä. Toivomme sinulta reippautta ja motivoitumista hoitotyöhön. Potilaan hyvinvointi on sinulle tärkeää ja käytät työssäsi kuntouttavaa työotetta. Arvostamme toimeen tarttuvaa asennetta ja kehittämisotetta työssä. Työ on 3-vuorotyötä, käytämme yhteisöllistä työvuorosuunnittelua.

Työtehtävässä edellytämme terveydenhuollon lähihoitajan tutkintoa sekä tartuntatautilain 48§ ja 48a§ määrittämää rokotussuojaa. Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa riippuen työsuhteen kestosta. Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.
Jos olet kiinnostunut työskentelystä osastollamme, ota rohkeasti yhteyttä. Lisätietoja antaa osastonhoitaja Dilbär Kariniemi puh. 044 7728 213 tai apulaisosastonhoitaja Irja Miika puh. 044 7728 215.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti Kuntarekry -järjestelmän sähköisellä lomakkeella. Mikäli sähköinen lomake ei ole mahdollista, paperihakemus pyydetään lähettämään osoitteella: Huittisten kaupunki, perusturvalautakunta, Risto Rytin katu 53, 32700 Huittinen. Kuoreen merkintä Hakemus. Mahdolliset paperiset hakemukset siirrämme sähköiseen Kuntarekry -järjestelmään.

Hakuaika päättyy maanantaina 22.8.2022 klo 12.00

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Dilbär Kariniemi puh. 044 7728 213
Apulaisosastonhoitaja Irja Miika puh. 044 7728 215.

Lisätietoja

Huittisten kaupunki, Perusturvakeskus, Terveyskeskus

www.huittinen.fi


Osoite: Risto Rytin katu 53, 32700 Huittinen

Sinulle suositellut työpaikat