test
Lähihoitajan sijaisuus ajalle 1.1. - 31.5.2022 - Nokian kaupunki

Etsimme lähihoitajaa sijaisuuteen ajalle 1.1.-31.5.2022. Ensisijainen sijoituspaikka on kehitysvammaisten aikuisten autetun asumisen ryhmäkoti Maununkadun asumisyksiköillä Nokialla. Yksikössä asuu 11 asukasta ja yksiköstä löytyy myös yksi lyhytaikaisen hoidon paikka. Yksikön asukkaat ovat aikuisia erityistä tukea ja ohjausta tarvitsevia henkilöitä. Työmme on tarjota asukkaillemme hyvää ja laadukasta asumista ja arkea sekä ympärivuorokautista hoitoa ja huolenpitoa kunkin asukkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Työ on 3-vuorotyötä.

Aiempi kokemus kehitysvammaisten henkilöiden kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöistä toimintatapaa sekä kehittämismyönteistä työotetta.

Valitulta edellytetään voimassa olevia lääkelupia (LoVE), sekä tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja. Lääkeluvat on mahdollista suorittaa työsuhteen alkaessa.

Tehtäväkohtainen palkkamme on 2235,91 € ja muut ehdot määräytyvät SOTE-TES:n mukaan.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävista antaa vastaava ohjaaja Karoliina Kuvasto, puh. 050 3951 1729 (9-16). Nokian kaupungin sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut, Vammaispalvelut

Nokia on kasvava, lähes 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus. Kaupunki investoi tällä hetkellä voimakkaasti, ja käynnistymässä on mm. uuden hyvinvointikeskuksen rakennuttaminen. Täällä syntyy uutta. www.nokiankaupunki.fi


Osoite: Maununkatu 10, 37100 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat