test
Lähihoitajan sijaisuus ajalle 3.1.- 17.12.2022 - Nokian kaupunki

Etsimme lähihoitajaa vuoden (3.1.2022-17.12.2022) sijaisuuteen Nokialle. Ensisijainen sijoituspaikkasi olisi Kahvimyllykoti. Yksikössä asuu 14 kehitysvammaista asukasta. Asukkaat ovat aikuisia erityistä tukea ja ohjausta tarvitsevia henkilöitä. Työmme on tarjota asukkaillemme hyvää ja laadukasta asumista ja arkea, sekä ympärivuorokautista hoitoa ja huolenpitoa kunkin asukkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Työ on 3-vuorotyötä.

Aiempi kokemus kehitysvammaisten henkilöiden kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöistä toimintatapaa sekä kehittämismyönteistä työotetta.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto ja tartuntatautilain mukainen rokotesuoja. Valitulta edellytetään voimassa olevaa lääkelupaa (LoVE). Luvat on mahdollista suorittaa työsuhteen alkaessa.

Tehtäväkohtainen palkkamme on 2235,91 € ja muut ehdot määräytyvät SOTE-TES:n mukaan.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävista antaa vastaava ohjaaja Karoliina Kuvasto, puh. 050 3951 1729 (8-16). Nokian kaupungin sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut

Nokia on kasvava, lähes 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus. Kaupunki investoi tällä hetkellä voimakkaasti, ja käynnistymässä on mm. uuden hyvinvointikeskuksen rakennuttaminen. Täällä syntyy uutta. www.nokiankaupunki.fi


Osoite: Kahvimyllynkatu 3, 37100 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat