Lähihoitajan sijaisuus asumispalveluissa - Pielaveden kunta

Lähihoitajan sijaisuus asumispalveluissa - Pielaveden kunta

Pielavesi on elinvoimainen ja rohkea ihmisten yhteisö, joka turvaa laadukkaat lähipalvelut, yrittämisen edellytykset ja asukkaiden hyvän arjen yhdessä tekemällä ja yhteistyössä. Meillä on lähihoitajalle työtä perhevapaan sijaisena asumispalveluissa. Tule mukaan tekemään arvokasta hoitotyötä ikääntyneiden kuntalaistemme hyväksi. Meillä on paljon ikäihmisiä, jotka tarvitsevat hyvää ja arvokasta hoitoa. Onnelliset ja tyytyväiset asiakkaat ovat työmme tavoite. Toivomme sinulta empaattista, iloista ja positiivista työotetta. Tarjoamme vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn mukavassa työporukassa.

Kelposuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai aikaisempi vastaava tutkinto.

Käy katsomassa video elinvoimaisesta kunnastamme
https://youtu.be/_prYNal47dU

Lisätietoja

http://www.pielavesi.fi
https://www.pielavesi.fi/fi/Sujuva-arki/Sosiaalipalvelut/Ikaantyneiden-palvelut/Asumispalvelut

Asumispalvelujen esimies Kirsi Rajasuo, Puh. 040 4894 204, kirsi.rajasuo@pielavesi.fi
Vanhuspalvelujen päällikkö Minna Penttinen, Puh. 040 4894 823, minna.penttinen@pielavesi.fi

Asumispalvelut
Osoite: Savikontie 17, 72400 Pielavesi

Pielavesi on Pohjois-Savossa sijaitseva v. 1873 perustettu kunta. Pielavesi on elinvoimainen ja rohkea ihmisten yhteisö, joka turvaa laadukkaat lähipalvelut, yrittämisen edellytykset ja asukkaiden hyvän arjen yhdessä tekemällä ja yhteistyössä. Kuntamme asukasmäärä on noin 4800 asukasta.
Pielavesi ponnistaa luonnostaan -slogan kuvaa kahta voimavaraamme: puhdasta ja upeaa luontoa sekä pielavetisten tulevaisuuden uskoa.
Pielavesi on kesämökkiläisten suosiossa. Lomarakennusten yhteismäärä on n.1700. Puhtaiden vesistöjen rannoilla on vapaa-ajan asuntojen lisäksi lukuisia rantasaunoja. Loma-asutuksen ansiosta Pielaveden väkiluku liki tuplaantuu kesälomalaisten saapumisen myötä. Joka tapauksessa luvut ja faktat kertovat omaa kieltänsä Pielaveden vetovoimasta.
Kuntalaisten palveluita tuotamme hieman alle 300 kuntatyön ammattilaisen voimalla. Työpaikkana nojaamme henkilöstön valitsemiin arvoihin oikeudenmukaisuus, avoimuus, vastuullisuus ja luottamus. Valitut arvot kertovat siitä, mitä asioita pidämme tärkeinä organisaation toiminnassa ja mitkä asiat ovat toiminnan perustana. Yhteiset arvot kuvaavat toimintatapaamme ja valittujen arvojen mukaista toimintaa edellytetään kaikilta.

Tutustu työnantajaan