Lähihoitajan sijaisuus Hoitokoti Paltarannassa

Hakuaika päättyy  21.6.2024 15:00

Lähihoitajan sijaisuus hoitokodille Paltamoon

Tervetuloa työskentelemään Kainuun Hyvinvointialueelle. Nyt haemme osaavien sijaisten joukkoon Paltamoon Hoitokoti Paltarantaan/Jokirinteelle lähihoitajaa ajalle 24.6- 25.8.2024 (aloitus sovittavissa). Myös hoitoalan opiskelijat huomioidaan. Etsimämme henkilö on hyvät sosiaaliset taidot omaava tiimityöntekijä, joka haluaa työskennellä ikäihmisten parissa. Arvostamme innostusta asiakkaiden aktiivisen arjen kehittämiseen sekä toivomme että sinulla on kyky sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Työ on vuorotyötä.

Hoitokoti Paltaranta ja Jokirinne sijaitsee Paltamon keskustan alueella, kiehimänjoen rannalla. Paikka on ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö, jossa on asiakkaina ympärivuorokautisia tai lyhytaikais hoitoa tarvitsevia ikäihmisiä kainuusta. Paltarannassa on 14 ympärivuorokautisen palveluasumisen paikkaa ja 6 lyhytaikaista hoito paikkaa. Jokirinteellä on 13 ympärivuorokautista palveluasumisen paikkaa.Työ hoitokodissa on kolmivuorotyötä. Työyksikössä työskentelee Sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoitoapulaisia, fysioterapeutti ja esimies.

Ilmoittaudu sijaiseksi hakemalla tätä työpaikkaa. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Sijaisuus täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Hoitokodin palveluesihenkilö tekee valinnan. Sijaisena työskentely antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä terveydenhuollon ammattilaisena sekä kokeilla eri työyksiköitä ja löytää oma polku työuralle.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys, lähihoitajan tutkinto. Opiskelijoiden pätevyys työskennellä eri tehtävissä arvioidaan haastattelussa ja tarkistetaan opintorekisteriotteesta tai opintokortista.

Pätevän lähihoitajan Palkka 2439,38e/kk+ lisät

Yhteystiedot

Palveluesihenkilö Jäppinen Minna puh. 044 288 5238, minna.jappinen@kainuu.fi sekä Rekrytoija Heidi Järvelä puh 0447974271 heidi.jarvela@kainuu.fi

www.hoitajaksikainuuseen.fi

Jätä sijaishakemus

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Kainuun hyvinvointialue on noin 4 000 osaajan työpaikka, jonka tehtävänä on järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut koko maakunnassa. Haluamme olla aidosti hyvä työnantaja. Tarjoamme työntekijöillemme mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kouluttautua. Työilmapiiri meillä on tunnetusti rento ja mukava. Me tuemme täällä kollegoitamme ja panostamme työntekijöidemme viihtymiseen. Kainuussa elämme luonnonläheistä elämää ja palveluiden lisäksi lähellämme on myös runsas kulttuuritarjonta. Maakuntana olemme rautainen yhdistelmä elinvoimaa, huipputeknologiaa ja sujuvaa arkea. Katso Kainuun hyvinvointialueen avoimet työpaikat Kuntarekrystä ja tule työskentelemään kanssamme kainuulaisten hyvinvoinnin puolesta! Tutustu työnantajaan