Lähihoitajan sijaisuus kotihoito - Euran kunta

Lähihoitajan sijaisuus kotihoito - Euran kunta

Euran kotihoidossa työskentelee 47 lähi- ja kodinhoitajaa. Kotihoito on asiakkaan kotona tapahtuvaa hoiva- ja hoitotyötä, joka perustuu asiakkaan kanssa yhdessä laadittuun hoito- ja palvelusuunnitelmaan. Työ tapahtuu kahdessa vuorossa arkisin ja viikonloppuisin.

Haemme joukkoomme kesän ajaksi lähihoitajia. Hakijoilta edellytämme lähihoitajan tutkintoa, mutta myös alan opiskelijat huomioidaan. Lähihoitajan sijaisena voi toimia lähihoitajaopiskelija, joka on suorittanut vähintään 2/3 tutkinnosta. Työn hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Voimassa oleva LOVe katsotaan eduksi.

Palkkaus on sovellettavan kunnallisen sopimuksen ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen.


Euran kunta on savuton kunta.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Vs kotihoidon esimies Sanna Kotiranta, puh. 044 422 4309

Euran kunta, Perusturvapalvelut, Vanhusten ja vammaisten palvelut, Kotihoito
Osoite: Terveystie 3, Eura

Eura on n. 12 000 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.

Tutustu työnantajaan