Lähihoitajan sijaisuus kotihoito, Rautjärvi

Hakuaika päättyy  27.6.2024 23:59

Oisitko sie yksi meistä? Haetko positiivisesti haastavaa, mutta palkitsevaa työtä hyvässä porukassa? Tuu meille, myö halutaan siut meijän työkaveriksi opintovapaan sijaisuuteen! Meillä on rekrytointipalkkio käytössä!

Myö haetaan lähihoitajaa vakituiseen tehtävään Rautjärven kotihoitoon. Sie voit aloittaa työt 8.7.2024 alkaen tai myö voidaan sopia siun kanssa aloitusajankohdasta. Sijaisuuden kesto on 31.8.2025 asti. Myö aloitetaan haastattelut jo hakuaikana.

Meijän tiimi muodostuu esihenkilöstä, toimipisteen vastaavasta, sairaanhoitajista, lähihoitajista, kodinhoitajasta ja hoiva-avustajasta. Myö etsitään nyt työstä innostunutta ja työhön sitoutunutta lähihoitajaa ensisijaisesti Rautjärven alueelle, jossa työtä tehdään kahdessa eri toimipisteessä Simpeleellä ja Rautjärven asemanseudulla. Pääosin tässä tehtävässä työskennellään Rautjärven Simpeleellä, mutta myös Asemanseutu tulee siulle tutuksi. Tarpeen mukaan meiltä voidaan auttaa myös viereisten yksikköjen toimintaa.

Tehtävät muodostuvat asiakkaiden arjen turvaamisesta, sujumisesta ja hyvän palvelun tarjoamisesta päivittäisten toimien ja lääkehoidon toteuttamisen, sekä erikseen nimettyjen vastuutehtävien hoitamisesta. Meillä on aina työkaveri, jolle voi kilauttaa ja kysyä apua. Kirjaamme kotihoidon käynnit HILKKA-toiminnanohjausjärjestelmän kautta ja meillä on LifeCare-ohjelmisto käytössä.

Myö tarjotaan hyvä perehdytys yksikköön ja työhön - yksin ei työssä jätetä ennen kuin olet siihen valmis. Meillä voit osallistua myös koulutuksiin. Meillä voi vaikuttaa toiveiden kautta työvuoroihin ja lomistakin on yleensä hyvin päästy yhteisymmärrykseen.

Meillä porukka sitoutuu hyvin työhön, sitä myö ootetaan myös siulta. Työstä nauttiminen ja huumori on myös meillä sallittua - työt tehdään tosissaan, muttei otsa rypyssä, vaikka työtahti välillä olisikin tiivis. Myö kehitetään työtämme jatkuvan parantamisen avulla ja hiotaan toimintaa, jotta työt sujuisivat parhaalla mahdollisella tavalla.

Kelpoisuutena lähihoitajan tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun asetuksen mukainen nimikesuojattu perus- tai lähihoitajan tutkinto.

Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia, auton käyttömahdollisuutta ja hyvinvointialueen lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksikössä tarpeen mukaan.

Työnantaja edellyttää, että tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan.

Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely

Tehtävään valitun on tehtävään valinnan jälkeen esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvontalain 28§ mukainen rikostaustaote. Ote pyydetään vain valittavalta henkilöltä - sitä ei voi pyytää tai esittää hakuvaiheessa.

Valitun henkilön tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.

Tehtävässä on 4 kk koeaika. Työtä tehdään jaksotyössä, 3-vuorossa (pääosa vuoroista aamu- ja iltavuoroja). Tehtäväkohtainen palkka on tällä hetkellä 2589,54 euroa/kk. Lisäksi tehtävässä huomioidaan sote-sopimuksessa esitetyin perustein työkokemus, sekä vuorotyöstä kertyvät lisät.

Myö työnantajana välitetään siusta ja tarjoamme siulle monipuolisia henkilöstöetuja:

- ePassi-rahaa liikuntaan, kulttuuriin tai hierontaan 150 €/vuosi
- vuosittaisen tyhy-rahan yhteiseen tekemiseen tiimisi kanssa
- mahdollisuuden työsuhdepolkupyöräedun hyödyntämiseen
- ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuuksia ja alennuksia
- systemaattisen nykyaikaisen perehdytyksen
- savuttoman työympäristön
- kattavat verkko-oppimisen mahdollisuudet.

Tässä rekrytoinnissa on käytössä rekrytointipalkkio. Palkkio maksetaan EKHVA:n uudelle työntekijälle erillisten kriteereiden täyttyessä. Palkkion määrä riippuu työsuhteen pituudesta ja sitä voidaan hyödyntää korkeintaan 24 kk. Tutustu alla olevasta linkistä Etelä-Karjalan hyvinvointialueen tämänhetkiseen, käytössä olevaan Rekrytointipalkkioon ja -lisään sekä niiden kriteereihin. https://www.ekhva.fi/tyo-ekhvalla/tule-meille-toihin/rekrytointipalkkio-ja-lisa/


Lisätietoja

http://www.ekhva.fi

Yhteystiedot

Toimintayksikön esihenkilö Ari Pöntinen, p. 040 651 3995, ari.pontinen@ekhva.fi

Toimipisteen vastaaava Johanna Muhonen, p. 040 651 3059, johanna.muhonen@ekhva.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Tarjoamme erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti ja ammattitaitoisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämän iloisen joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti rohkeita ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Tutustu työnantajaan