test

Lähihoitajan sijaisuus, kotihoitoyksikkö

Hakuaika päättyy  8.12.2023 14:00

Haemme lähihoitajan sijaista 4.12.23-31.5.24 ajalle pieneen vaikeavammaisten nuorten kotihoitoyksikköön Lapualle.

Työnkuva koostuu muun muassa nuorten päivittäisten toimien hoidosta, asentohoidosta sekä lääkityksen ja ravitsemuksen toteutuksesta.

Odotamme sinulta ihmisläheistä, reipasta työotetta, omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Kohtaat nuoret ja heidän läheisensä lämpimästi ja arvostavasti. Osaat toimia joustavasti tiimin jäsenenä, mutta kykenet tarvittaessa myös itsenäisiin päätöksiin.

Arvostamme kokemusta vaikeavammaisten hoidosta, mutta tärkeintä on, että olet sopiva henkilö työhön ja sinulta löytyy halua oppia ja kehittyä työssäsi. Tarjoamme mukavan, joustavan työyhteisön ja hyvän perehdytyksen työhön. Eduksi katsomme voimassa olevan LOVe-luvan. Työ on kolmivuorotyötä. Kotihoitoyksikkö on tällä hetkellä hallinnollisesti akuutti- ja kuntoutusosaston alaisuudessa. Käytössämme on LifeCare-potilastietojärjestelmä.

Kelpoisuusehtona toimeen on lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta, huumausainetestin tulos sekä lain (504/2002) mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen määräaikaisen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Osastonhoitaja Kati Lahnalampi
Puh. 044 438 4861
Hoitotyön päällikkö Kati Hautala
Puh. 040 636 7601
Sähköpostiosoiteet ovat muodossa etunimi.sukunimi@hyvaep.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000.

Tutustu työnantajaan