Lähihoitajan sijaisuus, kotiutustiimi - Kirkkonummen kunta

Hyvinvointia Kirkkonummelaisille

Etsimme Kirkkonummen kunnan perusturvan ikäihmisten hyvinvointipalveluiden, kotihoidon KOTIUTUSTIIMIIN lähihoitajaa äitiys- ja vanhempainvapaan sijaisuuteen 07/2021 asti. Tämän jälkeen työsuhteen jatkuminen mahdollista hoitovapaan/kesälomien sijaisuutena.

Työ kotiutustiimissä on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa arviointi- ja hoitotyötä, sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Kotiutustiimin toiminnan tavoitteena on varmistaa turvallinen ja oikea-aikainen kotiutuminen sairaalasta tai päivystyksestä ja tukea kotona pärjäämistä asiakkaan tarpeen mukaisesti. Kotihoidon uudet asiakkuudet tulevat palveluiden piiriin kotiutustiimin kautta. Työ on vaihtelevaa ja asiakkaiden hoitojaksot tiimissä lyhyitä.

Työ pitää sisällään asiakkaiden hoitotyön- ja toimintakyvyn arvioinnin moniammatillisessa yhteistyössä, asiakkaan hoitojakson ja palveluiden koordinoinnin sekä suunnitelman laatimisen yhdessä asiakkaan ja palveluverkoston kanssa. Työtä tehdään sairaanhoitajavetoisessa tiimissä. Työn tukena toimivat kotihoidon palvelutarpeen arvioijat, kotihoidon tiimit, yhteistyö kumppanit sekä kotihoidon esimiehet.

Arvostamme hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Toivomme kehittämishalukkuutta sekä aktiivista toimintaa kotiutustiimin asiakkaiden kokonaisvaltaisessa hoidossa. Hyvät kliiniset taidot ja monipuolinen sairaanhoidollinen osaaminen on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihisi. Työ on kaksivuorotyötä kaikkina viikonpäivinä.

Työskentelyalueena on koko Kirkkonummen kunnan alue ja tämän vuoksi tehtävässä edellytetään B-ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Hakijalta edellytetään lähihoitajan tutkintoa ja Valviran todistusta. Voimassa oleva LOVE-lääkehoitolupa katsotaan eduksi, lääkehoitoluvan voi suorittaa myös perehdytysaikana työpaikalla.

Molempien kotimaisten kielten suullinen sekä kirjallinen taito sekä Pegasos- ja Hilkka ohjelmien tuntemus on eduksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus alkaen 2226,12€/kk

Yhdessä-Tillsammans

Tervetuloa meille töihin!

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi (työavain 321659).

Hakuaika päättyy 11.12.2020 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.kirkkonumm.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja kotihoidosta antavat kotihoidon osastonhoitaja Janette Räisänen puh. 040-7728054 ja Anri Saarivainio puh. 040 126 9789 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Ikäihmisten hyvinvointipalvelut, Kotona selviytymistä tukevat palvelut, Kotihoito
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka. Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi.