Lähihoitajan sijaisuus, Lieksa (id2291) - Siun sote

Lähihoitajan sijaisuus, Lieksa (id2291) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON
Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle sekä Heinävedelle Etelä-Savoon. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee yhteensä noin 7800 työntekijää.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!
Siun sotessa on haettavana 8.8.2019 mennessä LÄHIHOITAJAN sijaisuus
Haemme lähihoitajaa Lieksaan 30-paikkaiseen tehostettua palveluasumista ja vuorohoitoa tarjoavaan Hoivakoti Yrjönhoviin ajalle 19.8. - 29.9.2019.
Tehtävänäsi on tukea asiakkaitamme niissä toimissa, joihin heidän voimavaransa eivät enää riitä ja järjestää turvallinen ja kannustava kotiympäristö pääasiassa erilaisille muistisairauksista kärsiville ikääntyneille. Yrjönhovissa toteutetaan asiakaslähtöistä omahoitajuutta, jossa omahoitaja huolehtii asukkaiden perustarpeista voimavaralähtöisesti. Teet työtäsi laajan yhteistyöverkoston kanssa, lähimpinä yhteistyötahoinasi Hoivakoti Yrjönhovin tiimit ja asiakkaiden läheiset.
Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Hyvät tiimityötaidot, perustehtävän hallinta ja halu kehittää työyhteisöä katsotaan eduksi. Siun sote järjestää työntekijöilleen monenlaista ammattitaitoa ylläpitävää koulutusta.
Siun sotella on Lieksassa tilapäiseen asumiseen tarkoitettuja asuntoja, autamme myös vakituisemman asumisen järjestelyissä.
Työtehtävässä on koeaika. Työsuhde alkaa 19.8.2019 tai sopimuksen mukaan.
Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Kysy lisätietoja palveluesimies Eeva Nykänen eeva.nykanen@siunsote.fi
Jätä hakemus sähköisesti.
Joensuussa 12.7.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-2291
  • 12.7.2019 - 8.8.2019 23:59
  • LieksaPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan