test

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla Raisio- ja Ruskon yhteistoiminta-alueen kotihoitoon tekemään erimittaisia sijausuuksia. Myös prosenttityöaika on mahdollinen, esimerkiksi 50-100 %.

Raision ja Ruskon yhteistoiminta-alueen kotihoidossa on mukava tekemisen meininki.
Meillä toimii 7 tiimiä ja töissä n. 80 työntekijää.

Haemme osaavaa ja innostunutta hoitoalan ammattilaista iloiseen joukkoomme. Reipas työyhteisömme arvostaa sekä asiakkaitaan, että työntekijöitään. Etsinnässä on sitoutunut, sydämellinen ja osaava lähihoitaja, joka on aidosti kiinnostunut ikäihmisten hoidosta, itsenäisestä työotteesta ja omaa positiivisen asenteen sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Ripaus huumoria ja ihmisten erilaisuuden ymmärtäminen tekee työstäsi mielekästä. Lisäksi vastuunkanto, innostuminen haasteista ja avoimuus uusia ideoita kohtaan kuuluvat työnkuvaan.

Tehtävät sijoittuvat kotihoitoon Raision ja Ruskon alueelle. Kotihoidossa työskennellään kuntouttavaa työotetta noudattaen, asiakkaan omia voimavaroja vahvistaen sekä aktiivisuuteen kannustaen. Kotihoidon toiminnan tavoitteena on edistää ja ylläpitää asiakkaiden hyvinvointia, terveyttä ja elämänlaatua heidän kotiympäristössään. Käytössämme on potilastietojärjestelmänä LifeCare.

Lähihoitajan tehtäviin kuuluu avustaminen asiakkaiden hoidossa ja arjen askareissa sekä kuntoutuksessa ja lääkehoidon toteuttamisessa. Lähihoitajana työskentelet omahoitajana ja huolehdit yhdessä tiimisi kanssa asiakkaiden hoitotyön suunnittelusta, kuntouttavan toimintatavan mukaisesta hoidosta, arvioinnista sekä kirjaamisesta.

Työ on liikkuvaa, joten ajokortti on toivottava ja suurimmalla osalla kotihoidon alueista välttämätön. Oman auton käyttömahdollisuus työssä katsotaan eduksi. Työssämme tarvitaan hyvää asiakaspalvelutaitoa ja organisointi- ja paineensietokykyä. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja sekä kiinnostusta oman työn kehittämiseen.

Työ on kaksivuorotyötä. Työaika on 114,45 h/3 vko. Käytämme yhteisöllistä työvuorosuunnittelua.
Lähihoitajan palkka: 2247,40 €/kk.

Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan.

Raision kaupunki on savuton työpaikka.

Toivomme, että hakemus jätetään sähköisen Kuntarekry.fi-rekrytointijärjestelmän kautta.
Tervetuloa!

Lisätietoja

http://www.raisio.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon osastonhoitaja Elina Porekari p. 044-797 1067
Kotihoidon apulaisosastonhoitaja Marjo Konttinen p. 044-797 1680
Kotihoidon vs.apulaisosastonhoitaja Pia-Ruusu Siitari p. 044 797 1161

Lisätietoja

Raision kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Hoito- ja hoivapalvelut, Kotihoito

Raisio on vetovoimainen ja vahvasti kasvava lähes 25 000 asukkaan ja 1 600 yrityksen moderni kehyskaupunki Varsinais-Suomen parhaalla paikalla. Uudistuvassa kaupunkiorganisaatiossamme työskentelee 1 400 ammattilaista. Tervetuloa!


Osoite: Sairaalakatu 1, 21200 Raisio

Sinulle suositellut työpaikat