test

Lähihoitajan sijaisuus, Sataman kotihoito

Hakuaika päättyy  13.10.2023 15:00

Hei lähihoitaja, meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on tarjolla Sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Etsimme Sataman kotihoitoon Kuopioon, Pohjois-Savon hyvinvointialueelle, kahta lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Lähihoitajana toimit kotihoidossa perushoidon asiantuntijana. Vastaat asiakkaalle suunnitellun hoidon toteuttamisesta yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Kotihoidon työntekijänä saat tehdä liikkuvaa ja monipuolista työtä, jossa Sinulla on mahdollisuus ylläpitää ja vahvistaa omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi, sekä kehittää kykyäsi itsenäiseen työskentelyyn muuttuvissa olosuhteissa. Lähihoitajan työssä tärkeää on asiakaslähtöinen työskentelyote sekä hyvät vuorovaikutustaidot ja tiimityöskentelytaidot.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet sekä ammattitaitoiset työkaverit moniammatillisessa työyhteisössä. Palkkaus toteutuu työehtosopimuksen mukaisesti 2482,81€/kk.

Olisiko tässä Sinulle sopiva työ?

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava aikaisempi tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 2005/817, §3; laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 1994/559, §2) sekä rekisteröityminen sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valviran) ylläpitämään ammattihenkilörekisteriin. Huomioimme haussa myös alan opiskelijat. Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen kotihoidosta. Sataman kotihoidon tiimissä työ ei vaadi ajokorttia.

Haastatteluja käydään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa, joka on maksimissaan puolet määräaikaisuuden kestosta. Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja antaa Keskitetyn sijaispalvelun palveluesihenkilö Heli Voutilainen, p. 044 717 5386 tai heli.voutilainen@pshyvinvointialue.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista.

Tutustu työnantajaan