test
Lähihoitajan sijaisuus Seniorikeskus Mosaiikissa - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Sonkajärven Asumispalveluissa on avoinna lähihoitajan määräaikainen tehtävä ajalle 20.12.2021- 1.11.2022 Seniorikeskus Mosaiikissa osana moniammatillista tiimiä. Hoitotyö sisältää muistisairaiden asiakkaiden fyysisten, psyykkisten ja sosiaalisten tarpeiden huomioimisen toimintakykyä edistävällä ja tukevalla työotteella. Työ on 3-vuorotyötä.

Lähihoitajan kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tai perushoitajan tutkinto soveltuvasta koulutusohjelmasta / osaamisalasta. Tehtävän vastaanottaminen edellyttää kelpoisuuden edellyttämiä todistuksia. Tehtävään valitun tulee suorittaa Ylä-Savon SOTE:n lääkehoitosuunnitelman mukainen lääkehoidon osaaminen kuukauden sisällä ja tehtävässä on koeaika. Tehtävään vaaditaan tartuntalain 48§ mukaisen rokotussuojan.

Lisäksi edellytämme soveltuvuutta vanhusten hoitoon, aktiivista työn kehittämisotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Jos olet kiinnostunut ja innostunut ikäihmisten hoitotyöstä, omaat ikäihmistä arvostavan ja kunnioittavan asenteen sekä teet työtäsi sydämellä ja haluat olla kanssamme tuottamassa laadukkaita vanhuspalveluita, olet hakemamme hoitaja joukkoomme.

Tervetuloa nauttimaan luonnon rauhasta ja leppoisesta elämästä Sonkajärvelle. Täällä voi harrastaa liikuntaa monipuolisesti - jokaiselle löytyy varmasti jotakin! Ajomatka autolla Iisalmesta Sonkajärvelle on 24 kilometriä ja hyväkuntoista tietä pitkin matkaan kuluu arviolta aikaa n. 20 minuuttia.

Lisätietoja

https://www.facebook.com/groups/828768280893643/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Asumispalveluesihenkilö Piia Heikkinen, piia.heikkinen@ylasavonsote.fi, 040 4894219

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Hoito- ja hoivapalvelut, Asumispalvelut, Asumispalvelut Sonkajärvi

Vuonna 2010 perustettu Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä toimii luonnon ympäröimänä Iisalmen ja Kiuruveden kaupunkien sekä Sonkajärven ja Vieremän kuntien alueella. Järjestämme alueen asukkaille eli noin 37 000 yläsavolaiselle terveys-, hyvinvointi-, hoito- ja hoivapalveluja sekä ympäristö-, terveysvalvonta- ja eläinlääkintäpalveluja.

Henkilöstö on suurin voimavaramme ja meitä sotelaisia on jo noin 1 400. Alueen kolmanneksi suurimpana työnantajana tarjoamme vakaan työpaikan luonnon kauniissa ja rennon letkeissä Ylä-Savon maisemissa.


Osoite: Koulutie 4, 74300 Sonkajärvi
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat